18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

3 merész szextechnika (18+)

Amit nem kell megtenned a pasidért!

Az erotikában nem árt a kísérletezés, de van, ami több kellemetlen élményt szerezhet, mint gyönyört.

Az emberi fantázia végtelen, ha a gyönyörről és újdonságokról van szó. Sokan ki is élvezik a kísérletezések örömeit: változatos helyszíneket avatnak fel, vagy épp valamilyen szexjátékkal teszik színesebbé a gyönyört.

A szexi listára felkerülő pontok természetesen minden esetben a párok nyitottságának függvényében változnak, azonban vannak olyan szextechnikák, melyeket nőként sokkal inkább kellemetlenül élhetsz meg, semmint gyönyörteljesen. Csak azért pedig, mert párod szeretné kipróbálni, ezeket nem érdemes beemelned a repertoárodba, hiszen, ha pusztán az ő kedvéért ugrasz fejest a kalandba, az élmény akár fájdalmas is lehet.

Anális szex

Az anális szex nem csupán a behatolást jelentheti, hanem a kézzel, szájjal, esetleg speciális játékszerrel történő hátsó stimulálást is, melyet elvileg mindkét nem esetében lehet gyakorolni. Nem meglepő módon a férfiakat az érdekli inkább, amikor a női popsi kerül  az érdeklődés középpontjába, azonban akármilyen élénk is ez a kíváncsiság, nem feltétlenül kell kielégíteni. Ha a te pasidat is izgalommal tölti el a gondolat, benned viszont inkább aggályokat kelt a dolog, jobb, ha nem engedsz csábító szavainak.

Hiszen, amennyiben nincs meg benned a vágy, kellemetlen és akár megalázó élményben lehet részed. Mivel te vagy a befogadó fél, csakis a te kezedben a döntés joga. Az anális szexnél nem csupán a gátakat kell felszabadítanod, hanem egy tabu is legyőzésre vár, elvégre nem ez a mód lett az egyesülésre kitalálva, arról nem is beszélve, hogy mi a nyílás természetes funkciója.

Amennyiben pedig inkább idegenkedsz a dologtól, és nem fűt a kíváncsiság, hiába a sok idegvégződés az ánusz környékén, egy apró baki is komoly fájdalmat okozhat. Persze, ha a kíváncsiság közös, kellő óvatossággal és megfelelő védekezéssel elháríthatjátok a kellemetlenségeket, de csakis a pasid kedvéért ne add be a derekadat.

Mélytorok-technika

A hímvessző legérzékenyebb pontja a makk és a peremrész, ahhoz azonban, hogy itt izgathasd a párodat, nem feltétlenül kell rendkívüli mélységekig engedned a szádba. Persze a különleges technika igen őrjítő látvány lehet a pasi számára, nem meglepő tehát, ha titkon párod is szeretné átélni ezt a fantáziát. A te szemszögedből nézve azonban jóval többről van szó, mint egy extra technikáról, hiszen a tipikus pornós fogás már csak az eredetét tekintve is idegen és kínos, ráadásul fizikailag is kellemetlen lehet, ha a megszokottnál mélyebben kívánod a szádba venni a partnered péniszét.

A 15 legforróbb férfi szexfantázia

Nézegess képeket!

Elolvasom

A nyelv hátsó részének stimulálása ugyanis a legtöbb embernél öklendező reflexeket vált ki, ami könnyen beárnyékolhatja a forró pillanatokat, arról nem is beszélve, hogy, ha ennyire mélyen próbál a pasid behatolni, az erőteljesebb mozdulatok révén akár megalázó helyzetben is érezheted magad.

Bátran mondj tehát nemet erre a kívánságra, és inkább vess be néhány olyan trükköt, ami a mélyebb behatolás érzetét kelti. Ideális esetben ugyanis a pasinak akkor jó az orális szex, ha te is élvezed, ahogy az ölében tevékenykedsz, egy szerető társ pedig mindenképpen tiszteletben fogja tartani az ellenérzéseidet.

Édes hármas

Amennyire izgalmas lehet a fantázia szintjén az élvezetek hármasban történő megtapasztalása, annyira sok bonyodalmat okozhat, ha így próbáljátok felfrissíteni a szexuális életeteket.

Akár a két férfi, egy nő vagy a két nő, egy pasi felállásról legyen szó, míg gondolatban mindez izgató lehet, addig a valóságban ez a szituáció megingathatja az önbizalmat, emellett pedig a zöld szemű szörnyet is életre kelheti bennetek.

De, ha túl nagy örömet okoz a harmadik fél, az akár teljesítménykényszerhez is vezethet a későbbiekben, arról nem is beszélve, hogy úgy érezheted, te nem vagy elég jó párodnak az ágyban. A maradandó lelki sebek pedig a legrosszabb esetben tönkre is tehetik a kapcsolatot, ennyit pedig nem érhet egyetlen kaland.

Ha tehát a párod felveti, hogy szívesen részt venne egy hármas szexben, nem kell igent mondanod a dologra.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Amennyiben túl sok a benned felmerülő kérdés és aggály, emellett nem is éreznéd biztonságban a kapcsolatodat hasonló helyzetben, inkább válasszatok más újdonságot a pasiddal, hiszen elég széles a paletta.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük