Színes, szexi pólók körképe

Árakkal és lelőhelyekkel

A merész kínálat színes pólóival nem csak nyaraláskor varázsolhatod vidámabbá a szerelésed.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Bizonyára nem csupán a szeszélyes nyári időjárásnak köszönhető, hogy idén nagyobb figyelmet kapnak a kényelmes, változatos fazonú pólók. Hiszen annak ellenére, hogy egyszerű, praktikus ruhadarabnak számítanak, most a visszafogott, pasztelles árnyalatoktól kezdve a legélénkebb színeket és a legbohémabb mintákat is magukénak tudhatják.

A tervezők igencsak felturbózták az idei kínálatot, így rengeteg stílus közül válogathatsz, és végleg leszámolhatsz azzal a tévhittel, miszerint egy póló csakis sportos lehet.

Mivel legtöbbjük formabontó karakterrel bír, a nyaralási szezonon túl teret hódítottak maguknak a hétköznapi öltözékekben is, illetve a fesztiváltrendek koronázatlan királyává nőtték ki magukat. Nézd meg, milyen pólókban lehetsz igazán szexi, amikor elcsitul a forró kánikula.

Egyszerűségében is nőies

A sűrű nyári programok közepette a legtöbb nő lezserebbre veszi a figurát. Ha a nyaralás ideje alatt szeretnél csak úgy magadra kapni valami igazán kényelmeset, az egyszínű, vidám pólók esetében nem sokat kell tépelődnöd és válogatnod a tükör előtt.

Bár egyszerű darabokról van szó, ez korántsem jelenti azt, hogy szürke kisegérnek tűnnél bennük. Az élénk gyümölcsszínek és a sokoldalú szabásvonalak gondoskodnak arról, hogy akkor is nőiesnek érezd magad, amikor a nyári, szabadabb életstílusod lazább megjelenést kíván tőled. A Mango kínálatában csónaknyakú, sötétlila pólóra bukkanhatsz, 4595 forintért. A Bon Prix webáruházából a mell alatt szabott, szűk fazonú felsőt most akciósan, 3299 forint helyett 1999 forintért szerezheted be magadnak.

Az Otto internetes katalógusában bájos piké pólóra akadhatsz, 3790 forintért. Szintén az Otto választékából juthatsz hozzá a pink színű, felgombolt ujjú modellhez, mely ugyanúgy 3790 forintért lehet a tiéd.

Egzotikus minta- és színkavalkád

Az etno stílus egzotikus mintáit és kaotikus színvilágát egy praktikus pólóval is belecsempészheted a szerelésedbe, így akkor is feltűnő jelenség lehetsz, amikor nincs kedved kiöltözni.

Ugyanígy a szafaritrend szexi, állatmintás felsőit is megtalálod a palettán, ám annyi különbséggel, hogy cseppet sem fukarkodtak az élénk árnyalatokkal. Ennek köszönhetően viszont jól passzolnak a visszafogott, homokszínű ruhadarabokhoz, és nőies kialakításuk miatt egy szoknyás összeállításba is bátran beültetheted őket.

A Bon Prix afrikai hangulatú, hosszított fazonú pólóját 3299 forintért tudod megvásárolni.

Az Otto kollekciójából két szafari stílusú darabot ajánlunk a figyelmedbe: a pánttal nyakba köthető, leopárdmintás felsőjük 4370 forintba kerül, a sötétrózsaszín, stilizált mintázatú változatuk pedig 2915 forintért kapható.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Bájos romantika lezserséggel fűszerezve

Ha eddig azt gondoltad, hogy a finom romantika távol áll a pólók világától, ideje újra szemügyre venned a kínálatot. Meg fogsz lepődni, mi mindennel képesek lágyabbá és bájosabbá tenni a tervezők még az ilyen egysíkúnak gondolt ruhadarabokat is. Mivel a vidéki romantika többféle elgondolásban értelmezhető, bátran belecsempészhetsz egy kis csibészességet, hiszen a virágmintás és csipkés pólók a szoknyán kívül farmerral is remekül mutatnak.

A Mango áttetsző, virágos pólója 4995 forintért lehet a tiéd. A Promod mell alatt ráncolt, enyhén A-vonalú darabjára 6390 forintért tehetsz szert. A Bon Prix állógallérú, népies felsőjéért csupán 2399 forintot kell ontanod. Szintén a Bon Prix kollekcióját gazdagítja a púderes rózsaszín, csipkés megoldás, mely 3999 forintért kínálja magát. Az Otto eperkrémszínű, buggyos ujjú pólója 5350 forintért kapható.

Alakjavító divattippek nyárra

Nézegess képeket!

Elolvasom

Kaotikusan színes, grafikus és plakátminták

A fesztiváltrendek kedvelt darabjai egyszerre vagányak és szexisek, melyekkel könnyedén kifejezheted bohém egyéniségedet. Erős karakterük és dinamikus látványviláguk révén a legegyszerűbb öltözéket is felpezsdítik.

A Mango kínálatában két mintás modellen akadhat meg a szemed: a retro plakátokat idéző pólójuk 4995 forintba kerül, a montázsos felsőjük pedig 5995 forintért landolhat a kosaradban. A New Yorker élénk színű, poszteres megoldása 4290 forintért találhat gazdára. A Puma sportosan nőies, neongrafikás darabjáért 9990 forintot kell áldoznod. A Bon Prix rajzolt mintás, eltérő színvilágú változatait 2599 forintért tudod megvásárolni.

Ezt is szeretjük