18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Így lehet különleges, intenzív orgazmusod! (18+)

Ha szeretnéd még erőteljesebbé tenni az átélt gyönyört, válogass testre szabott, orgazmushozó tippjeink közül, és feledhetetlen lesz az élmény!

Annak ellenére, hogy bizonyos esetekben különböző pontokból fakadónak érezheted az orgazmusaidat, anatómiailag nincs különbség közöttük, hiszen mind egy helyről indulnak ki. Hívhatod tehát hüvelyi orgazmusnak vagy klitorálisnak, voltaképpen egyetlen folyamatról van szó.

Ennek során a nemi izgalom addig fokozódik, hogy hüvelyi izmaid ritmikusan összehúzódnak, majd egy kéjes, görcsös állapot után elernyednek. Eltérések a vágy, a tapasztalat és a partner iránti vonzalom miatt persze adódhatnak, ezért érezheted egyszer gyengébbnek, máskor pedig mindent elsöprőnek az orgazmusodat. Amennyiben ez utóbbiak arányát szeretnéd növelni, segítünk néhány tippel!

Hosszú előjáték

Nem csak az aktus közben tehetsz azért, hogy intenzívebb legyen a gyönyör. Ha már a felvezető is megfelelően zajlik, minden izgató mozdulatot sokkal érzékibbnek fogsz érezni, így a végső gyönyör is erőteljesebb lehet. Ne hagyd tehát, hogy párod ezt elkapkodja: simogassátok egymást hosszan, és a nemi szervekhez csak legvégül érjen el a kezetek, amikor már nem lehet féken tartani a vágyat. Így a vérnek is lesz ideje minden egyes erogén zónához eljutni, hogy azok valóban izgathatóak legyenek.

Tanulj a magányos gyönyörből

Ha a végső gyönyör határait szeretnéd megtapasztalni, arra nem csak pároddal együtt van lehetőséged. Fedezd fel a saját tested a kezeddel, vagy vesd be a vibrátorodat is, mindeközben azonban jegyezd meg, hogy hol esett a legjobban a kényeztetés!

Ezeket a tippeket ugyanis később továbbadhatod a párodnak, hogy vele együtt szintén megtapasztalhasd a mindent elsöprő élményt. Ahhoz azonban, hogy ez bekövetkezhessen, mindenekelőtt vetkőzd le a szemérmességedet: akármit találsz izgatónak, azt bátran megoszthatod partnereddel. Ami ugyanis neked jó az ágyban, azt ő ugyanúgy élvezni fogja, hiszen számára is így teljes a szexuális élmény.

11 tűzforró kellék a tökéletes éjszakához

Nézegess képeket!

Elolvasom
Elsöprő gyönyör, félénkeknek
Ha könnyen zavarba jössz szex közben, és ez megakadályoz abban, hogy kellőképpen ellazulhass az élvezethez, egyetlen mozdulattal gondoskodhatsz arról, hogy az újdonság maximális élvezettel társuljon. Egyszerűen csukd be a szemeidet, engedd el magad, és csak élvezd az addig még ismeretlen impulzusokat. A szemkontaktus elkerülése felszabadítóan hathat a gátlásaidra, a külvilággal együtt pedig kizárhatod az egyéb befolyásoló tényezőket is.

Csípőkörzés és intim izomtorna

Minden szexpóz monotonná válhat idővel, ha ismétlődő forgatókönyv szerint zajlik. Amennyiben szeretnél mégis egetrengető gyönyört átélni, próbáld körkörös csípőmozgásokra is rávenni a pasidat.  A technika révén a hüvelyed nemcsak ismétlődő, mély és gyors impulzusokban részesül, hanem lassabb, sokkal kényeztetőbb mozzanatok ingerelhetik.

De még egy trükkel te is segíthetsz: ne feledkezz meg az intim izmaidról, és miközben a párod különleges mozdulatokkal kényeztet, te magad is feszítsd meg, majd ernyeszd el belső izmodat. Ennek hatására magadat is közelebb juttathatod a csúcshoz, ami ráadásul jóval intenzívebb lehet a megszokottnál.

Csiklóizgatás

Ha nemcsak a hüvelyi ingerekre hagyatkozol, de egy kis csiklóizgatással teszed különlegesebbé az aktust, könnyebben juthatsz el a csúcsra, miközben áthatóbb is lesz a gyönyör. Ezt a praktikát bármilyen szexpóz mellé bevetheted a pároddal, de behatolás nélkül is élvezheted az ujjai vagy a nyelve játékát.

Akár te is kényeztetheted a csiklódat, de ő ugyancsak részesíthet egy kis extra élvezetben, ha nemi szervedet simogatja, vagy a melleiddel kezd játszani. Ha pedig a behatolás mellé van szükséged erre az extra ingerre, nem kell azt gondolnod, hogy voltaképpen nem is a pasid juttat el a csúcsra, hiszen az orgazmus érzését ugyanúgy hüvelyizmaid ritmikus összehúzódása fogja eredményezni.

Vibrátorral

A mindent elsöprő gyönyörhöz olykor a megszokottnál erőteljesebb ingerlésre lehet szükség. Ha elég merész vagy, a legjobb, ha nemcsak arra kéred meg párodat, hogy az ujjaival izgasson, de a fiókodban rejtegetett rezgő játékszeredet is a kezébe adod, hogy azzal kezdje a csiklódat kényeztetni.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Podcast-sorozatunk legújabb részében a testpozitivitás került terítékre. Tényleg építő jellegű vagy egyre egészségtelenebb a body positivity mozgalom? Mitől függ a testünkkel való viszonyunk? Miért mennek általában a nők plasztikáztatni?

Promóció

Eközben a péniszével is megpróbálhat egyre közelebb vinni a célhoz, tehát ezt a módszert az aktus során és önmagában is bevethetitek, mindenesetre a dupla ingerlés szinte biztos, hogy megkétszerezi orgazmusod intenzitását.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük