Az 5 leghatásosabb aftersun termék

Ha leégtél

Még ha körültekintő vagy is, előfordul olykor, hogy itt-ott megpirul a bőröd. Mely termékek a leghatékonyabbak?

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Bár a strandolás és a napozás bizonyára csábító a nagy melegben, nem árt, ha fokozottan odafigyelsz a bőrödre. A legjobb védekezés a napégés ellen a megelőzés, mégis előfordulhat, hogy megesik a baj. Ismerős érzés, hogy a bőröd úgy ég, mintha valaki tüzet rakott volna alatta, majd egyre jobban húzódik? Nem kényelmes sem ülni, sem állni, pláne nem feküdni.

13 kihagyhatatlan szépségápoló nyárra

Nézegess képeket!

Elolvasom

Nos, lehet, hogy a nyaralásnál nincsenek kéznél a természetes hozzávalók, amelyekből saját készítményt kutyulhatnál, így ezekben az esetekben nyújtanak segítségek a következő praktikus aftersun termékek.

Amennyiben lehetséges, kerüld a tűző napot 11 és 15 óra között. Az UVB-sugárzás ilyenkor a legerősebb. Hidd el, a vízpart megvár!

Ha mégis muszáj kimenned, használj magas faktorszámú naptejet, és bújj olyan ruhába, ami a lehető legtöbbet takarja belőled anélkül, hogy nagyon meleged lenne benne.

Afrika gyöngyszeme

Az Afrikában honos shea vaj rendkívül sok bőrbetegségre gyógyír, valószínűleg ezért választották az Oriflame Sol Family napozás utáni testbalzsamjának alapanyagául. Hűsíti és táplálja a megégett felületet. Remekül hidratál, így segít bőrödnek visszanyerni nedvességtartalmát, amit a napozás során elveszített. Barnaságod kiemeléséről pedig sárgarépaolaj-tartalma gondoskodik.

Avonnal a bajban

Rémlik gyermekkorodból a fehér flakonos, narancssárga feliratú spray, amivel anyukád befújt, ha esetleg lekapott a nap? Nos, a panthenol remek csodaszer égési sérülésekre. Valószínűleg tisztában van ezzel az Avon csapata is, akik a Sun napozás utáni krémébe csempésztek panthenolt.

A krém gyorsan regenerálja a kötőszöveteket, megnyugtatja a kiszáradt bőrt, és újra feltölti nedvességgel azt. Gyorsan beszívódik, nincs utána ragacsos érzés, csak remek illat.

Hidratálás felsőfokon

A levegő és a káros UV-sugarak kiszárítanak, ezért fokozott hidratálásra lesz szükséged napozás után. Ha a Garnier Ambre Solaire napozás utáni regeneráló testápolót választod, bőröd hamar visszanyeri üdeségét, köszönhetően a kaktuszból nyert nutriflavon-tartalmának.

Ez az összetevő csillapítja bőröd szomjúságát, visszaállítja a nedvességtartalmát normál állapotba. Ráadásul E-vitamin-tartalmának köszönhetően bőröd újra bársonyos simaságú lesz.

A megelőzést és a magas faktorszámot nem lehet eléggé hangsúlyozni. Ha világos a bőröd, használj a fürdőzésnél egy fehér pólót, ami visszatükrözi a napfényt, így kisebb a valószínűsége, hogy pecsenyére sülsz!

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Permetezd magad!

A Nivea márka önmagában garanciát jelent a minőségre. Így biztosan nem lepődsz meg, hogy a Nivea Sun napozás utáni testápoló spray remek bőrápoló termék, ha leégésről van szó.

A 200 ml-es kiszerelésű sprayt már közvetlenül a napfürdőzés után permetezd magadra. Napozás után a bőröd veszít nedvességtartalmából, de, hála a készítmény aloe vera-tartalmának, újra hidratált lesz. A permet hűsíti és felfrissíti az igénybe vett területet, ráadásul a márkától megszokott finom illatfelhő fog körülölelni.

Az aloe vera erejével

A dm saját márkás napozócsaládja, a Sundance rendre kiválóan teljesít a független vásárlói teszteken. A teljes palettát lefedik a naptejeken át az olajokon keresztül a napozás utáni készítményekig. Az aloe vera jótékony hatásával bizonyára tisztában vagy, tehát nem foghatsz mellé, ha ezt a gélt választod.

A 98 %-ban aloe verát tartalmazó Sun Dance Aloe Vera gél újdonság az aftersun készítmények között, de érdemes kipróbálnod, mert kitűnően nyugtatja a bőröd, ráadásul segít kiemelni nehezen megszerezett barnaságodat.

OLVASD EL EZT IS!

barna bor lead
  • testápolás
  • önbarnító

Foltmentes, csodás barna bőr

Ezt is szeretjük