Szexi fehérneműk kismamáknak

Árakkal és lelőhelyekkel

Praktikus fehérneműben is lehetsz csábítóan dögös! Nézd meg, hol találhatsz a legjobb darabokra!

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A speciális kialakítású, klasszikus kismama-fehérneműk sajnos nem arról híresek, hogy a legvadítóbbak, hiszen némelyikük kifejezetten nagymamás fazonnal bír. Ám akkor sem kell kétségbeesned, ha ennél jóval többre vágysz, hiszen manapság egyre színesebb a kínálat, a gyártók pedig a szimpla darabok mellett már a különféle divatelemekre és az érzéki csipkemegoldásokra is nagy hangsúlyt helyeznek.

A szexis külcsínen túl azonban arra is gondosan ügyelnek, hogy a várandósságod során, valamint a kisbabád születése után kedvenceid egyaránt megfeleljenek a kényelmi elvárásaidnak. A tehermentesítő és ciciformáló melltartókon kívül érdemes előre beszerezned a szoptatós megoldásokat is, valamint azokat a trükkös bugyikat, melyek megtartják a pocakodat, illetve követni tudják a méretváltozásaidat.

Szoptatós melltartók, romantikus hangulatban

A legnőiesebb, romantikus stílusú cicifixek selymesen lágy kelmékbe, elegáns csipkékbe és színes virágmintákba bújtatják a speciális részletmegoldásokat, emellett rugalmas tartást biztosítanak, és tehermentesítik a gerincedet. A vékonypántos darabokat a lengébb nyári ruháid alá is bátran felveheted, hiszen a trükkös varrásoknak köszönhetően nem fognak ormótlanul áttűnni a leheletfinom anyagokon.

A Mammola webáruháza üde virágmintás, szivacsos szoptatós melltartót kínál számodra, 5990 forintért. A Fehérneműfutár internetes kollekciójából pasztellrózsaszín, csipkés tüneményt szerezhetsz be magadnak most akciósan, 11 250 forint helyett 7650 forintért.

A Kismamavilág weboldalán meseszép darabokra bukkanhatsz, melyek mellformázó kialakítással, kényelemmel és csábító külsővel örvendeztetik meg a kismamákat: a puha merevítős, ellenállhatatlan dekoltázst adó csipkecsodájuk és a hangsúlyos mellvarrású, ’30-as évek stílusát idéző változatuk is 13 400 forintért landolhat a virtuális kosaradban. Az Otto online katalógusából elegáns, fehér melltartót rendelhetsz magadnak, 6595 forintért. A Bravissima webáruházából pöttyös, masnis megoldásra tehetsz szert, 9700 forintért.

Szexi bugyik, méretkövető tulajdonságokkal

Akár a pocaktartó darabokat vagy a csípőfazonokat választod, arra ügyelj, hogy ne szorítsák el a hasadat, illetve sehol ne vágjanak be, hanem a lehető legrugalmasabb tartást biztosítsák a fenekednek és a pocakodnak egyaránt. Ilyenkor, a nyári melegben az sem árt, ha a légáteresztő anyagokat részesíted előnyben, főleg azokból a típusokból, melyek rásimulnak a fél hasadra.

A Brendon internetes választékában akadhat meg a szemed a pocakbarát terhestangán, amiért 4690 forintot kell kiadnod. A Mammola két rugalmas anyagú, csipkés franciabugyit ajánl a figyelmedbe: a fekete színű, tangás megoldásuk 1990 forintért találhat gazdára, a klasszikus fazonú, lila alsójukra pedig 3490 forintért csaphatsz le. A Kismamavilág is elbűvölő meglepetéseket tartogat számodra: az állítható pántú bugyijuk most 5900 forint helyett 2950 forintért kapható, a divatos, antracitszürke modelljük pedig 6500 forintba kerül.

Szupernőies, ciciformáló melltartók

A terhesség ideje alatt szembesülnöd kell azzal, hogy bizony megnövekednek a melleid, így a szexi dekoltázs mellett arra is gondolnod kell, hogy tehermentesítsd a gerincedet, és biztos tartásról gondoskodj.

10 szexi fehérnemű kismamáknak

Nézegess képeket!

Elolvasom

Így megóvhatod kebleidet a gravitáció romboló hatásától, és megőrizheted fiatalos, telt formájukat. Ha zavar az újdonsült mellméreted, mert túlságosan kihívónak érzed, trükkös cicifixekkel kisebbé és kerekebbé formázhatod őket. A Brendon egyszerű kialakítású, tehermentesítő melltartója diszkrét formázó varrásokkal gyönyörűen domborúvá varázsolja az idomaidat. Az ára 7990 forint. Szintén a Brendon kínálatában juthatsz hozzá az elegánsan nőies megoldáshoz, 9990 forintért.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

A Kismamavilág kollekciója is érzéki darabokkal kecsegtet: a csipkés dekoltázsú modelljüket, valamint a csalafinta selyem változatukat is 13 400 forintért kaparinthatod meg. Az Otto áttetsző anyagú, betétes, látványcsökkentő cicifixe 6755 forintért kapható, a merevítős, tehermentesítő pántú melltartója pedig 6065 forintért lehet a kedvenc, szexi darabod.

Ezt is szeretjük