70%-kal olcsóbban vásárolhatsz!

Nagy nyári leárazáskörkép

Most érdemes a lakásod felújítását fontolgatni, hiszen sokkal olcsóbban megteheted, mint máskor.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bár még csak most kezdett tombolni a nyár, az üzletek már tervezgetik az őszi kollekciók beszerzését, és egyre inkább arra helyezik a hangsúlyt, hogy a tavaszi-nyári áruikat eladják a következő szezonig.

A ruházati cikkek terén gyorsabban váltják egymást az egyes szezonok, de szerencsére az évszakok váltakozása a lakberendezési áruházakra is hatással van.

Erre a legjobb bizonyíték a következő áruházak csábító akciója, melynek keretében akár féláron is berendezheted a lakásod, ha éppen annak felújítását tervezgeted. Legyen szó nagyobb bútorokról vagy éppen csak kisebb kiegészítőkről, most biztosan kedvezőbb áron vásárolhatod meg azokat, mint az év többi részében.

Karmatik - A kelet varázsa, akár 70%-kal olcsóbban

Ha nemcsak olvasni szeretsz az ázsiai kultúráról és a feng shuiról, hanem otthonodat is ezek szabályainak megfelelően alakítanád ki, itt az alkalom. A Karmatik áruházban mindent megtalálsz, amire csak szükséged lehet. Jelenlegi, nyári akciójuk keretében 20-70%-os leárazásokat tartanak: új étkezőszékeket is vehetsz olcsóbban, ráadásul szépen megmunkált, Magyarországon ritka teakfából készült típusokat, alig 7000 forintért. A tv-állványok 150 ezer forint helyett mindössze 80 ezer forintba kerülnek - mindegyik időtálló, gyönyörű, minőségi tömör fából. Az alacsony dohányzóasztalok között is akad kedvezményes darab, ezeket 76 ezer forint helyett most mindössze 26 ezer forintért viheted el. Ha csak kiegészítőket keresel, abból is akad itt néhány. Az egyedi díszpárnák például mindössze 2950 forintért díszeleghetnek a kanapédon.

Így dobd fel a nappalit fillérekből!

Nézegess képeket!

Elolvasom

JYSK - Skandináv design kedvezményesen

A JYSK bútoráruház ismét kitett magáért a nyári akciókkal - ahogy teszi ezt rendszeresen, évről évre. Bármilyen bútort vagy kiegészítőt keresel, itt biztosan találsz leértékeltet belőle. Ha a nappalit szeretnéd felújítani, egy modern tv-állvány vagy egy szép kanapé, ami még kinyitható is, sokat segíthet.

Előbbit már 25 ezer forintért hazaviheted, utóbbi 30-40 ezer forintért lehet a tiéd, ami nem elhanyagolható, hiszen egy ilyen, többfunkciós kanapéért máshol közel 100 ezer forintot is elkérnek. A kanapékhoz hasonló áron találhatsz komplett étkezőszetteket is, melyekhez az asztal mellett négy szék is tartozik. Ha a hálót szeretnéd színesíteni, vehetsz egy-két új huzatot, ezek most csak 2000 forintba kerülnek. Ha viszont a párnagarnitúrádat szeretnéd bővíteni, ezt most olcsón megteheted - akár már 450 forintért.

IKEA - Modern és olcsó

Már megszokhattad, hogy az IKEA mindig kitalál valami újdonságot. Van, mikor különféle ételekkel csábít áruházába, máskor különleges akciókkal. Most ez utóbbi miatt érdemes célba venned az áruházat, a hét bármelyik napján. Előtte azonban érdemes tájékozódnod az aktuális ajánlataikról a honlapjukon, a kedvezményes termékek köre ugyanis úgy változik, ahogyan az időjárás - szó szerint.

Így újítsd fel a konyhát a legegyszerűbben: 15 látványos ötlet

Nézegess képeket!

Elolvasom

Van, amikor a nagyobb bútorokat vásárolhatod meg kedvezményesen, más napokon a lakáskiegészítők árát csökkentik akár 20%-kal is. Cikkünk írásakor például a tetszetős, modern stílusú Molger tükör csak 6290 forintba került, a szintén a Molger-családba tartozó polcok pedig mindössze 6990 forintba - az eredeti 11 ezer forint helyett. A tárolódobozok közül is több akciós ebben az időszakban. IKEA Family kártyával rendelkezőknek pedig még nagyobb kedvezmények járhatnak.

KIKA - Az 50%-os bolt

Ha mostanában költözöl új lakásba, és még híján vagy a bútoroknak, a KIKA-t is érdemes célba venned. Ám nemcsak azért, mert 50%-os kedvezményekkel várnak, hanem, mert komplett szetteket vehetsz olcsón. Egy franciaágy, egy tolóajtós szekrény és egy éjjeliszekrény együttese például csak 179 ezer forintba kerül az eredeti 230 ezer forint helyett. A gyerekágyak esetében 25%-os kedvezmény vár most, dohányzóasztalt pedig 14-40%-kal olcsóbban vásárolhatsz - így akár már 11 900 forintért is hazavihetsz egy modern kis asztalt.

A konyhabútorblokkok 50% kedvezménnyel vásárolhatók meg - a korábbi 200 ezer forint helyett tehát most csak 99 900 forintot kell fizetned. Ha lakáskiegészítőkre van szükséged, ekkor is jól jön a KIKA: függönyöket például szintén féláron vásárolhatsz, de egyéb dekortárgyak között is akad kihagyhatatlan akció.

Ezt is szeretjük