Szexi, nőies, lapos talpú szandálok körképe

6000 forint alatt

A sikkes darabokat a szandálok között is megtalálod, melyek nyaraláskor is szexissé tehetik stílusodat.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Az idei nyár kiszámíthatatlan, szeszélyes időjárásában a hőség meglepetésként, váratlanul érheti az embert. Ilyenkor a legjobb, amit tehetsz, hogy megkíméled a lábaidat, és félredobod az égimeszelő sarkak gondolatát.

A győzedelmeskedő kényelmi szempontok ellenére is megőrizheted nőies stílusodat, hiszen a szezon legkülönfélébb szandáljai az uralkodó trendekhez igazodtak, így nem csak vagány szettekkel viselheted legújabb szerzeményeidet.

Bár a szandálok és saruk most meghatározó stíluselemekkel bírnak, ettől függetlenül rendkívül sokoldalúak is, hiszen nem szabnak éles határvonalat az eltérő irányzatok között, hanem ügyesen megtalálják azokat a kiskapukat, melyek más-más elképzelésekre nyitnak rálátást.

Natúr és színpompás romantika

A fidres-fodros, virágmintás ruhákhoz két ellentétes trendvonal született a szandálok terén. A vidéki romantika stílusvilágához kapcsolódva letisztult, egyszerűbb darabokkal álltak elő a tervezők, melyeknél a nyers bőrszínek, az ártatlan fehér és a természetességet sugalló barna árnyalatok dominálnak.

Mindez a sokpántos saruk mellett a vagányabb csizmaszandálokat sem zárja ki a megálmodott összképből, valamint a gladiátorszandálok csinosabb formatervezésű, kecsesebbre szabott változatait sem.

A másik oldalon viszont a gazdag díszítés vagy az egyszerűséget feldobó, vidám színkavalkád került hangsúlyozásra. Az édeskés, babás elképzelésekben nagy szerepet kaptak a csillogó, vízfényű kövek, a pasztelles gyöngyök, a cukormáz árnyalatok és a horgolt, csipkézett megoldások.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció



A Deichmann kínálatában gyöngyökkel díszített, sötétbarna sarura lelhetsz, 5990 forintért. A Bon Prix webáruházából hasonlót rendelhetsz magadnak csatokkal díszítve, fehér és barna árnyalatban. Az ára 3999 forint. A H&M áttetsző kövekkel megbolondított, vizes csillogású, kék szandálja 4320 forintért lehet a tiéd.

Szafari stílus, visszafogott és állatmintás változatban

Mivel a szafari stílusban már eleve sokféle irányvonal keveredik, a hozzá passzoló szandálok is meglehetősen eklektikusak, vagyis nem mutatnak teljesen egységes képet. A népi motívumokat és hangulatokat felölelő etno trend itt is megtette hatását, hiszen az afrikai törzsi díszítőelemek és az állatbőrminták visszatérő alaptémái a már-már művészi kivitelezésű saruknak.

Emellett az igazi szafari életérzésről a homokszínű, hasított bőr csizmaszandálok gondoskodnak, illetve ez a stílus sem tagadja meg magától a vidéki romantikához tervezett egyszerű darabokat, melyek ebbe a miliőbe is tökéletesen beleillenek.

A Deichmann krokodilbőr hatású, színes, pántos saruját 5990 forintért szerezheted be magadnak. A Bon Prix internetes kollekciójából is kifoghatsz olyan modelleket, melyek gondolatban távoli földrészekre repítenek: a natúr homokárnyalatú csizmaszandáljuk 5999 forintba kerül, a krokodilmintázatú megoldásuk pedig 4999 forintért landolhat a virtuális kosaradban. A H&M afrikai stílusú, stilizált zebramintás, bokapántos szandálja 5290 forintért találhat gazdára.

Dögös rockos és bohém fesztiváltrend

Itt is ellentétpárok alakítják a stílus meghatározó fazonjait. A vagányabb, rockos változatoknál még mindig bőrben és szegecsekben gondolkodnak a tervezők, ám a tavalyi darabokhoz képest sokkal fantáziadúsabb megoldások is napvilágot láttak, ilyenek a cipzáras, és szögesdróthatású saruk.

A hippis kialakítású szandálok valamelyest szelídebbek ugyan, de a kaotikus díszítőelemek rájuk is vonatkoznak. Ezen a vonalon különféle kultúrákból merítettek ihletet a divatguruk, így olyan modellek is születtek, melyek az ázsiai ékszerek pompájával vetekszenek. Az egyszerűbb papucsszandáloknál sem fukarkodtak a gyöngyökkel, így nemcsak koncerteken villanthatod meg bohém oldaladat, hanem a nőies ruhatáradba is beépítheted az efféle lábbeliket.

A New Yorker üzleteiben szegecsekkel vert, műbőr darabra bukkanhatsz, 3690 forintért. A Deichmann lábujjközi szandálját gyöngyös bokapántok díszítik. Az ára 5990 forint. Szintén a Deichmann kollekciójából tehetsz szert a rockosan dögös csizmaszandálra, 4990 forintért. A Bon Prix gumipántos gladiátortípusára 4999 forintért csaphatsz le. A H&M szegecses, keresztpántos fazonja 5800 forintért kínálja magát.

Ezt is szeretjük