Vidám, nőies ruhák körképe

3 kombinálható stílusban

Találd meg a stílusodat, mely esőben és kánikulában is praktikus viselet. Megmutatjuk, mit mivel variálhatsz!

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

A változékony, szeszélyes időjárás sem okozhat gondot, ha magabiztosan tudod formálni a divat által kínált irányzatokat, melyeknek meghatározó stíluselemeit akár egymással is keverheted. Tulajdonképpen már három slágertrend alapdarabjaival is maximálisan sokoldalú lehetsz, amennyiben jól hasznosítod rugalmasságukat. A letisztult, visszafogott modelleket összehozhatod a gazdag díszítéssel bíró, népies etnomotívumokkal, illetve friss és üde hatást kelthetsz az egymással harmonizáló színekkel.

Nőies alapöltözékedet esős időben megbolondíthatod egy hozzá passzoló blézerrel vagy kardigánnal, mely szintén nagy átjárhatóságot biztosít a különféle stílusok között.

Nézd meg, milyen ruhadarabokat kombinálhatsz, hogy mindig tökéletes összképet mutass, az időjárásnak megfelelően!

Színes afrikai etno és letisztult szafari stílus

A világ népi motívumait felvonultató etno stíluson belül idén sok ihletet merítettek a tervezők az afrikai törzsekre jellemző kaotikus minta- és színvilágból.

Ezeket a vidám megoldásokat bátran összeboronálhatod a szafaritrend visszafogott elemeivel. Míg az előbbire az élénk árnyalatok jellemzőek - mint a vörös homok és a terrakotta -, az utóbbinál leginkább a bézs, a sárgahomok, a khaki és a sötétebb földszínek dominálnak.

A hozzájuk illő alsók

A H&M kínálatában vöröses-barnás, afrikai beütésű szoknyára bukkanhatsz, 3990 forintért. A Mango üzleteiben világos szafarinadrágokra lelhetsz: a szoknyafazonú rövidnadrágjuk 12 995 forintba kerül, a bő szárú, hosszú modelljük pedig 17 995 forintért lehet a tiéd.

Stílusba vágó felsők

A Bon Prix webáruháza állatmintás kincseket rejt számodra, melyeket beilleszthetsz szafari jellegű öltözékedbe: a zebramintás, szűk topjukat 2999 forintért tudod megrendelni, a leopárdos pólójuk pedig 3999 forintért kapható. Az Otto internetes katalógusából 5830 forintért juthatsz hozzá a földszínű ujjatlanhoz, mely kiválóan passzol a mintás, afrikai stílusú ruhákhoz is. A Mango sokzsebes blézere csinos kiegészítője lehet a szafariszettednek, ha hűvösebbre fordul az idő. Az ára 17 995 forint.

A rugalmas tengerészmódi

Ezt a stílust a munkahelyeden és nyaraláskor egyaránt kamatoztathatod, hiszen éppúgy elbírja az elegáns, nőies megjelenést, mint a laza, forrónadrágos csibészességet. Színeiben nem muszáj leragadnod a tengerészkéknél és a fehérnél, bátran belevihetsz rikító pirosat, szürkét, világos homokszínt, illetve vízárnyalatokat, a türkiztől egészen az azúrkékig.

A hozzá illő alsók

A Promod választékából hófehér capri nadrágot szerezhetsz be magadnak, 8090 forintért. A Tezenis sötétkék pamutszoknyát ajánl a figyelmedbe, csupán 2590 forintért. A Mango magas derekú sortjával 11 995 forintért alapozhatod meg nőies tengerész stílusodat. Az Otto bézs vászonnadrágjához 11 665 forintért juthatsz hozzá.

Stílusba vágó felsők

A Promod szürke, fodros, csíkos pólóval gazdagíthat, ha 4790 forintot áldozol érte. A Mango matrózos kollekciója szinte kimeríthetetlen: a csíkos blézerükért 12 995 forintot kell ontanod, a piros-fehér felsőjük pedig 3995 forintba kerül. Az Otto nyakba köthető, szexi topja 5245 forintért kerülhet a virtuális kosaradba. A Tezenis csíkos kardigánjával 5790 forintért teheted hidegállóvá a szerelésed.

Vidéki romantika

Lehetsz kislányosan bájos, hanyagul vagány, esetleg visszafogottan nőies a romantikus összeállításokban. Keverheted a hófehér, népies hangulatú elemeket a gazdagon hímzett vagy virágmintás ruhadarabokkal, ráadásul még a farmersortot sem kell kizárnod a vidéki stílusú repertoárodból.

Hozzá illő alsók

A Promod csipkés, fehér, hosszú szoknyát tartogat számodra, 10 200 forintért. A Mango üzleteiben hímzett, fodros szoknyára találhatsz, 14 995 forintért. Szintén a Mango kínálatából foghatod ki magadnak az A-vonalú farmer rövidnadrágot, mely 9995 forintba kerül.

Stílusba vágó felsők és ruhák

A H&M virágos topját 2970 forintért kaparinthatod meg. A Bon Prix webáruházából 2699 forintért rendelhetsz magadnak hímzett felsőt.
Az Otto csipkés dekoltázsú topja most akciósan kapható, 5245 forint helyett 3790 forintért. A Promod derékhangsúlyos ruhájára 9800 forintért csaphatsz le, míg a Bon Prix kollekciójából 6499 forintért tehetsz szert hasonlóra.

OLVASD EL EZT IS!

Ezt is szeretjük