A legszexibb alakjavító nyári ruhák

Így csalj el 5 kilót!

A nyáriasan könnyed stílus pár kilóval könnyebbnek mutat, csak az alkatodnak megfelelő ruhák kellenek.

Húsvéti tojásvadászat
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Idén a tervezők különösen nagy hangsúlyt helyeztek a lenge anyagú, rafinált vonalvezetésű ruhadarabokra, melyeknek köszönhetően akkor sem kell rettegned a kánikulától, ha elégedetlen vagy az alakoddal.

Ha optikai csaláshoz szeretnél folyamodni, ne feledd, hogy a trükkös ráncolás a lelke mindennek, avagy olyan öltözékben lehetsz igazán csinos, mely amellett, hogy elfedi a problémás területek hurkácskáit, felhívja a figyelmet a szexis részletekre.

Koncentrálj azokra a modellekre, melyek követik ugyan a sziluetted, ám nem tapadnak rá kíméletlenül az idomaidra, illetve csak ott feszesek, ahol bátrabban megmutathatod a domborulataidat. Ha van egy kis pocakod, a lágyan leomló redőket hívhatod segítségül, valamint az A-vonalú fazonokat, melyeknél a bővülő anyagréteg úgy formálja az alakodat, hogy közben csak sejteti a körvonalaidat.

Vérforralóan dögös, egybeszabott ruhák

A szezon pimaszul szexi ruhácskái nem csak arra képesek, hogy alapul szolgáljanak a testképet megnyújtó, monokróm összeállításodnak, hiszen ennél jóval több alakjavító fortélyt tudnak felvonultatni a fazonjaiknak köszönhetően.

Ha a csípő-, fenék- és combméreteiddel nem vagy kibékülve, választhatsz egy romantikus, babydoll szabású ruhát, mely a felső részén mélyen dekoltált, valamint a mell alatti ráncolásaival kiemeli kebelcsodáidat, illetve optikailag megnyújtja a lábaid hosszát.

A teltkarcsú, homokóra típusoknak leginkább a derékhangsúlyos darabok állnak jól, melyektől most csak úgy roskadozik a kínálat.

A pillangóujjas megoldások elvonják a vastag karokról a figyelmet, az aszimmetrikus és átlapolt aljú ruhák pedig izgalmas rétegeket képeznek, melyek itt-ott lefaragnak a plusz centikből.

Ha túl vastagok a lábaid, esetleg a narancsbőr is gondot okoz nálad, egy jól szabott maxiruha lehet számodra a megoldás, ám csak abban az esetben, ha megvan hozzá a kellő magasságod, különben kíméletlenül összenyom. Az alacsony termetűek a térdig érő hosszig merészkedjenek, vagy olyan fazont szerezzenek be maguknak, ami elöl rövidebb, hátul hosszabb, így egy magassarkúval megtoldva megnyújthatják az alsó fertályukat.

Szupernőies, alakjavító szabású felsők

Ha jobban szemügyre veszed a nyárias tunikák kínálatát, szembetűnhetnek azok a darabok, melyek az optikai csalás mesterei. Az A-vonalban bővülő, ráncolt kistrikókat könnyen derékhangsúlyossá teheted egy vastag övvel, vagy átkötheted egy szalaggal úgy, hogy közben megbuggyosítod a lenge anyagot. Ezáltal még intenzívebbé válik a redőzésük, így a hosszanti vonalak kifejthetik karcsúsító hatásukat.

Alakjavító divattippek nyárra

Nézegess képeket!

Elolvasom

Amennyiben meghagyod bő fazonjukat, elfedhetik a pocakodat, illetve a csípőig érő megoldások a deréktáji úszógumikat is láthatatlanná varázsolják.

Az átlós szabású, félvállas felsők lefaragnak vállszélességedből, valamint magasabbnak láttatnak. A függőleges redők mellett más csalafintaságra is bukkanhatsz: a hosszában futó fodrozások és a V-kivágású topok megnyújtják a felsőtested.

Ugyanígy a segítségedre lehet ebben egy függőleges gombsor vagy a népies hangulatot felidéző, levarrt berakás a dekoltázsnál. 

Szoknya és nadrág - a karcsúsító ruhatárad alapjai

Idén ugyanúgy, mint a hosszúnadrágok között, a háromnegyedes caprifazonok és a sortok kínálatában is megtalálod az A-vonalban bővülő megoldásokat.

A nagyon bő szoknyanadrágok esetében inkább a lenge anyagtípusok felé kacsintgass, mert azok nem tesznek hozzá a csípőméretedhez. Emellett az egyenes szárú, sötét változatok is jótékony hatással bírnak, valamint a monokróm öltözéket megvalósító overallok is, ha ráncolt részleteikkel eleget tesznek az alakjavítás szabályainak.

Ha szoknya mellett döntesz, a körszabott, csípőben húzott darabokat ajánljuk a figyelmedbe, melyek hosszát ahhoz mérten válaszd ki, hogy mennyit szeretnél jó ízléssel megmutatni a lábaidból.
A slankító egyenes szabás itt is szóba jöhet, amennyiben nem tapad rá nagyon a fenekedre és a csípődre, hanem csak követi azok vonalát.

Ezt is szeretjük