Igéző fotók! Cindy Crawford 44 évesen gyönyörűbb, mint valaha

Cindy Crawford egykori szupermodell 40 fölött és két gyerek után is irigylésre méltóan néz ki.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Hollywoodban a 40 fölötti szupersztárok között egyre többen akadnak, akik úgy döntenek, hogy műtéti úton tartják fiatalon magukat. Elég csak Nicole Kidmanre, Madonnára vagy éppen Sarah Jessica Parkerre gondolnunk, akik mind-mind kés alá feküdtek már.

Cindy Crawfordról - akit néhány napja a Los Angeles-i reptéren kaptak le - nehéz egyértelműen megállapítani, hogy vajon plasztikáztatott-e már, hiszen 44 évesen is legalább olyan lenyűgözően néz ki, mint a fénykorában, a kilencvenes években. Sőt, mi több, mintha nem is öregedett volna az eltelt idő során.

Nincs nyoma a műtéteknek

Szóval, ha a világhírű szupermodell a szépészeti beavatkozások mellett döntött is, annyi biztos, hogy ügyes plasztikai sebészt választott magának - arcán ugyanis nyoma sincs semmiféle ráncfelvarrásnak vagy boroxkezelésnek.

Ő maga mellesleg úgy nyilatkozott a kés alá fekvésről, hogy egyáltalán nem tartja szexinek a dolgot. Azt sem rejtette véka alá, hogy sem férje, Randy Gerber, sem pedig közös barátjuk, George Clooney nem érti, miért választják a megszépülésnek ezt a módját a nők.

Mérges lenne rá a férje

- Ha nem vagy elég óvatos, tökéletesnek nézhetsz ki, de igazinak nem. Ez pedig nem valami szexi. Nem hiszem, hogy ez bejön a pasiknak. A férjem például utálja az ilyesmit, és mérges lenne, ha én is plasztikáztatnék - nyilatkozta Crawford a GQ magazinnak.

A 20. század leghíresebb szupermodelljei

Nézegess képeket!

Elolvasom

A kétgyerekes szupermodell saját bevallása szerint nagyon félt a terhességek alatt, hogy elveszíti hírhedten gyönyörű vonalait.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ám aggodalomra semmi oka, hiszen a férfiak többsége 40 fölött és két gyerek után is kifejezetten vonzónak találja.

Ezt is szeretjük