randi
#Lélek

Mire figyeljek első randin? -Az orvos válaszol

2010.06.08.
1 perces olvasási idő

Nagyon tetszik egy csaj, elhívtam randizni, úgy néz ki, nyalunk egy fagyit, és elmegyünk sétálni. Mire figyeljek oda? Gondolom, az öltözködés is nagyon fontos. Szeretnék pár tanácsot kérni. Válogatás a KamaszPanasz Szakértő válaszol rovatából.

Kedves Levélíró!

Remélem, még a randi előtt válaszolok, ha esetleg már találkoztál volna a lánnyal a válasz időpontjáig, akkor is jó tudni, hogy hasznosíthasd a következő alkalommal. Fontosak mind a belső, mind a külső tulajdonságok, amelyekről nem fogok tudni teljes körű, mindent magába foglaló útmutatót írni, de néhány ötlet:

Az öltözködés fontos, emellett legyen jó illatod, ápolt a kezed (sok fiú nem is veszi észre, hogy koszos a körme, pedig elég kiábrándító tud lenni). Legyél udvarias, te fizesd a fagyit, nyisd ki neki az ajtót, engedd előre, ne szakítsd félbe, ha beszél, legyél férfi – például ha fagyit kértek, kérdezd meg tőle, mit kér, aztán pedig te mond a fagyisnak: „a hölgynek egy csoki meg egy vanília lesz”.

Amikor beszélgettek, tegyél fel neki sok, érdeklődő kérdést, mindenki tud, és szeret önmagáról beszélni, „lelkizni”. Találjatok minél több közös pontot, az erősíti a kapcsolatot. És mindennél fontosabb, ne nyomulj! A lányok nem szeretik az erőszakos fiúkat, és ha az első randin még nincs is csók, azzal csak a lány érdeklődését, kíváncsiságát kelted fel („Hogyhogy nem akart megcsókolni???”), tehát türelem!! Ennyi jutott hirtelen eszembe, sok sikert kívánok neked az első randihoz!

(KamaszPanasz - Ujpál Zsófia, pszichológus)