Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Ajándékutalvány

Adj ajándékba segítséget!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - Kövesd itt!

Amilyen a melled, olyan vagy Te! 7 cicitípus - 7 nőtípus!

Közzétéve: 2010. 03. 17. Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

A női mell mindig is izgatta a férfiak fantáziáját. Azok a hölgyek, akiket a természet nem áldott meg dús idomokkal, mindig is irigyelték szerintük szerencsésebb társaikat...

Emellett pedig tonnányi pénzt képesek elköltenek arra, hogy telt kebleik lehessenek...

Szexológusok szerint a mell formája és mérete sokkal jobban befolyásolja a személyiséget, mint akár a horoszkóp. A különböző női mellformákat gyümölcsökhöz hasonlították, és ez alapján osztották őket hét csoportba.

A nagy mellet általában dinnyéhez hasonlítják, ami a férfiak számára azt sugallja, hogy tulajdonosa házias, de ez tévedés Az ilyen idomú hölgyek szeretik, ha körbe rajongják őket, de bármilyen meglepő szexre ritkán vágynak.

Azok a férfiak, akik a kacér hölgyeket szeretik, a citrom formájú melleket részesítik előnyben. Ugyanis ez a forma életvidám személyiségre vall, aki akár önmagán is jóízűen tud nevetni, de a meglepetéseket igyekszik kerülni az életben.

Az ovális formát az ananásszal azonosítják. Az ananász forma intelligenciára vall, és olyan hölgyre, aki saját karrierjével van elfoglalva, ám mégis hajlamos romantikára.

A grépfrút-mellű nők szabadelvűek, ám ez nem minősíti a szexuális életüket. A férfiak szemében erotikusnak tűnnek, mégis zárkózottak és erősen kötődnek partnerükhöz. Előnyben részesítik az otthon kényelmét és a gyengédséget.

A narancs - hiába déli gyümölcs - az ilyen formával rendelkező hölgyek cseppet sem temperamentumosak, és nem érdekli őket a szerelem fizikai oldala. Pontosan tudják, mit akarnak az élettől, és ezerszer jobban érdekli őket egy kellemes beszélgetés, mint az ágyba bújás.

A kismellű hölgyek, akiknek idomai leginkább a cseresznyére hasonlítanak igen életvidámak, szeretnek bulizni és jó partnerek az élet minden területén, ám szexuális érdeklődésük mérsékelt.

A körte-mellűek abszolút szerelem orientáltak. A szerelem minden oldalát és formáját szeretik, és nem bírnak romantikus pillanatok nélkül élni.
Forrás: Ezoterikus.hu