18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

4 tűzforró, csajos, orális szexpraktika (18+)

Ismerd meg a pénisz különlegesen érzékeny pontjait, és tudd meg, hogyan izgasd fel a párodat úgy, mint még soha!

A döntés a tiéd, hogy az orális szexet előjátékként veted be, vagy egészen az orgazmusig folytatod. A legjobb, ha váltogatod a két technikát, és időnként csak addig kényezteted a pasit, hogy még jobban kívánjon, máskor pedig tovább játszadozol vele, azonban mindegy, meddig szeretnél elmenni, fontos, hogy minél érzékibben csináld.

Természetesen a jó előjáték legalább annyira elengedhetetlen a gyönyörhöz, mint az, hogy te is élvezd a szájmágiát. Nem elég azonban, ha lassú kényeztetéssel készíted elő a pillanatot, amikor ajkaid végre a pasi szerszámát érintik, majd minél hamarabb próbálod letudni a dolgot.

Ha szeretnéd eddigi legjobb orális élményével megajándékozni, ne hamarkodj el egyetlen mozdulatot sem odalent. A pénisz ugyanis számos apró kéjponttal rendelkezik, amit érdemes egytől egyig felfedezned. Ne feledd, hogy az orális szexben nem csupán az orgazmus számít, hanem az érzéki élmény is, amit párodnak nyújtasz!

Kényeztesd a makkot!

Először a pénisz hegyére koncentrálj. Fogd meg a pasi szerszámát a tövénél, ajkaidat nedvesítsd meg a nyelveddel, majd finoman érintsd őket a makkhoz. Lassan engedd a szádba, de csak a hegyét, hogy kényelmesen izgathasd a nyelveddel. Továbbra se kapcsolj sebes tempóra: tapogasd körbe ezt az érzékeny területet, és ingereld élénk nyelvmozdulatokkal.

Ha párod szereti a vadabb dolgokat, kipróbálhatod a vákuumos technikát: miközben a szádban tartod a péniszét, szívd meg óvatosan, és kezdd el kiengedni a szádból. Sok pasi számára ez hihetetlen érzéki élményt nyújt, de a kezdeti fázisban az erekciót is stabilabbá teheted ezzel a módszerrel. Búcsúzóul még néhányszor futtasd végig a nyelved a makkon, anélkül, hogy újra a szádba vennéd, majd indulj el egy újabb érzéki pont felé.

Izgasd sebesen a pénisz tövét!

Bár alapvetően úgy tartják, hogy a pasik szerszámának a felső harmada érzékeny, nem érdemes kihagynod az alsóbb régiókat sem. Sok nő hajlamos az orális szex során kezét mindvégig a pénisz tövénél állomásoztatni. Igaz, hogy érdemes ujjaiddal is izgatni párodat, azonban találd meg a módját, hogy ajkaiddal is eljuss erre a területre: ha netán párod férfiasan dús szőrzete áll az utadba, megkérheted, hogy a teljesebb gyönyör érdekében ritkítson az intim testrészeit borító bozóton.

A szerszám hegyétől vándorolj le nyelveddel egészen a tövéig, kezeddel pedig vedd át ajkad helyét a csúcson. Ezen a részen többnyire a sebesebb szájmunka esik jól a pasiknak: ha nyelved éppen szemből érintkezik partnered péniszével, végezz gyors, oldalirányú mozdulatokat férfiassága körül jobbról és balról. Ezalatt tenyereddel kényeztesd tovább a makkját, azonban csak addig, amíg kellőképpen nedves: ha kiszárad, inkább ne mozgasd a kezed, különben fájdalmat okozhatsz neki.

Még egy lépcsőfokkal lejjebb, a herékhez

A pénisz tövétől vándorolj tovább a herék felé. Természetesen ez a rész is csak megfelelő intim higiéniás körülmények között megközelíthető, amennyiben azonban párod jobban kedveli a különleges gyönyört, mint saját dús szőrzetét, könnyen ráveheted, hogy tegye szabaddá az utat számodra.

A 15 legforróbb férfi szexfantázia

Nézegess képeket!

Elolvasom

Ebben az esetben kezeddel két helyet is választhatsz: izgathatod tovább a pénisz hegyét, vagy visszatérhetsz a tövéhez. Ajkaiddal vedd célba a golyókat, és egészen óvatos mozdulatokkal puszilgasd őket, majd nedvesítsd meg a nyelveddel. Vedd a szádba az egyiket, és nyelveddel izgasd, miközben lágyan tartod az ajkaid között. Természetesen a fogak használata szigorúan tilos, de nem árt, ha folyamatosan figyeled párod reakcióit, ugyanis előfordulhat, hogy egy erőteljesebb mozdulat is fájdalmat okoz neki. Ha a férfi már kellőképpen izgatott, eljött az ideje, hogy célba vedd a legérzékenyebb pontját.

A legérzékibb terület: a fitymafék

A heréktől vedd újra az irányt a pénisz hegye felé: lassan haladj végig nyelveddel egészen a csúcsig, majd a pénisz feléd eső oldalán állapodj meg ott, ahogy a fityma és a makk találkozik. Itt található egy apró, háromszög alakú szövetdarab, ami a szerszámhoz rögzíti a fitymát, és neked éppen ezt kell célba venned.

Légy azonban nagyon óvatos, hiszen ez a rész rengeteg idegvégződést tartalmaz, és hihetetlenül érzékeny: ne kényeztesd huzamosabb ideig egyfolytában. Ha úgy érzed, párod számára kezd kellemetlenül intenzívvé válni az ingerlés, járd körbe inkább a makk peremét, vagy folytasd az orális szexet a hagyományos technikákkal.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban az AI, vagyis a mesterséges intelligencia előretöréséről, jövőjéről és esetleges veszélyeiről dilemmázzunk. Valóban elveheti a munkánkat az AI? Kell-e félnünk a mesterséges intelligenciától? Hogyan hasznosítható az oktatásban? Teremthet munkahelyeket? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ Szertics Gergely AI szakértő, Kazár Zalán Kristóf, a Femina vezető szerkesztő-újságírója és Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Nem feltétlenül kell az egész aktus során csak ezeket a pontokat érintened, a felvezető közben, illetve a fáradtabb pillanatokban érdemes figyelmet fordítanod rájuk, hiszen izgatásukkal sokszorosára növelheted a végső gyönyört, amit a pasi átél.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük