http://images.mirror.co.uk/upl/m4/mar2009/4/6/image-4-for-cos-tracy-anderson-gallery-882137510.jpgElváltak már útjaik, de az utolsó, Sticky and Sweet koncertkörút előtt Tracy Anderson volt Madonna személyi edzője. Kicsit zavaros a történet, miért szakítottak.  Madonna Gwyneth Paltrow-n keresztül ismerte meg a 35 éves kiugrott balerinát, rajongott érte, aztán idén októberben elküldte.

Madonna személyes okokra hivatkozott, Tracy barátja vezette a Raising Malawi alapítványt, és vele is szakított Madonna, de az is lehet, hogy azért nem akarta Tracyvel folytatni a munkát, mert a turné során rengeteg kép jelent meg róla a bulvárlapkban, és folyamatosan kritizálták a testét, kriptaszökevénynek, anatómiai szemléltetőeszköznek csúfolták, és ezt az edzésmódszerrel hozta összefüggésbe.

Tracy edzésterve valamelyest különbözik a többi sztáredzőétől. Nagyon egyszerű alapelve van, de valószínűleg működhet. Az az elmélete, hogy nem szabad monoton mozgásokat végezni sokáig, ezért olyan tervet állított össze, amelyben egy órás táncszerű kardioedzés van, és 1 óra erősítőedzés, de abban sem javasolja a sok ismétléses súlyzózást, és nem szadad nehéz súlyokat emelgetni, mert a kicsi izmok a szépek. Készített egy gépet, amelynek neve: Hybrid Body Performer. Ez hasonlít Joseph Pilates gépeire, amelyekkel minden izmot külön és nagyon szabályosan, koncentráltan lehet edzeni, de annak továbbfejlesztett változata. Stúdiójában öt éven keresztül 100 nőn bizonyította, hogy bármilyen állapotában kerül hozzá egy vendég, olyan testet farag neki, mint egy balett táncosé.

Tulajdonképpen nagy fantáziával ki lehet találni hasonló mozgásokat otthonra is: tánclépések, lépcsőzés, aerobik elemek váltogatásával, és kis súlyzós, váltogatott erősítéssel, de a DVD-je megrendelhető az Amazonon is.

Tracy azt mondja, ő bármennyit ehet, mert a napi két óra edzés után nem marad rajta túlsúly. De azoknak, akiken túlsúly van, néhány hetes diétát javasol finomított élelmiszer, tejtermék, és fűszerek nélkül készült étrenddel. Azt mondja, az alkoholt a diéta idejére el kell hagyni, mert lassítja a zsírégetést, és a kávét sem támogatja.Nagyon fontosnak tartja, hogy egy hétan hatszor kell mozogni, szerinte ez olyan, mint a fogmosás, nem szabad abbahagyni.

 

Címkék: madonna anderson tracy

A bejegyzés trackback címe:

https://chezdubarry.blog.hu/api/trackback/id/tr871632308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pobeda 2009.12.30. 18:45:41

Madonna volt személyi edzője aki magyar származású volt,figyelmeztette őt, ha túlzásba viszi a gyakorlatokat attól még nem fog jobban kinézni.

arisztotela 2009.12.30. 23:50:45

@pobeda: azért jobban néz ki, mint más 51 éves, még amerikai celebviszonylatban is.

Scala 2010.01.16. 16:37:36

@pobeda: Melyik magyar származású ez a csaj, vagy egy másik?

Tudom, hogy leszedhető így-úgy, de lehet megrendelem...

Scala 2010.01.16. 16:47:12

... ja, most megtanultam olvasni, a 'volt'. Oké. Bocsánat.
süti beállítások módosítása