"Furcsa szagot érzek intim együttlét közben, mi lehet ez?

WEBBeteg
megjelent:

A párommal néhány hete fura szagot érzünk intim együttlét közben. Nekem ezután sűrű, fehér, de szagtalan folyásom lett, amin a nőgyógyász által felírt gyógyszer segített. Most megint éreztük a kellemetlen szagot, és olyan, mintha a partneremnek ki lenne száradva a pénisze. Mit tegyünk? Válogatás a WEBBeteg Orvos válaszol rovatának kérdéseiből.

Tisztelt Kérdező!

A párja lehetséges, hogy valamilyen fertőzésben szenved, de azt megállapítani, hogy ezt kitől kapta, nem igazán lehet ezek alapján.

Lehetséges, hogy ugyanaz a fertőzés van jelen, mint önnél, csak nála most jelentkeztek a tünetek. Van olyan, hogy amikor az egyik fél kigyógyul, akkor lesz beteg a másik, aki így a gyógyultat visszafertőzi és kezdődik elölről, ezt hívják ping-pong effektusnak.

Ráadásul gyakran a férfiaknál tünetszegények lehetnek a nemi fertőzések, ez tovább bonyolítja a helyzetet. A párja és ön is jobban jár, és az a legbiztosabb, ha elmennek a területileg illetékes bőr- és nemibeteg gondozóba vagy nőgyógyászhoz és urológushoz. Addig is, míg ki nem derül, hogy egyáltalán van-e akut fertőzés, védekezzenek!

(WEBBeteg)

Cikkajánló

Krónikus fejfájás
Krónikus fejfájás

Tippek krónikus fejfájásban szenvedőknek.

Hátfájás
Hátfájás

Mit érdemes tudni a hátfájásról?

WEBBeteg - Dr. Ujj Zsófia Ágnes, belgyógyász, hematológus
WEBBeteg - Dr. Sarkadi Adrien, infektológus, Dr. Gál Mónika, bőrgyógyász
WEBBeteg - Dr. Osikóczki Orsolya, háziorvos
WEBBeteg - Dr. Molnár Zsuzsanna, szülész-nőgyógyász
WEBBeteg - Dr. Ujj Zsófia Ágnes, belgyógyász, hematológus
Cikkértesítő
Értesítés a témában születő új cikkekről.