Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Ajándékutalvány

Adj ajándékba segítséget!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - Kövesd itt!

Amilyen a szívvonalad, olyan a szerelmed!

Közzétéve: 2009. 09. 29. Írta: Sáfrány Zsófia Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Mutasd a tenyered és megmondom, milyen szerelmes típus vagy! A kezed nem csak a körmeid és az ékszereid által vall rólad, hanem számos barázdája és vonala által is.
A szerelemvonal a tenyered felső harmadán található és lefelé vonul a tenyereden. Hogy mit is jelentenek a a különböző eltérések, máris elmondjuk, csak figyelj!

A legideálisabb, ha nem egyenes a vonal, hanem meglehetősen görbe. Örülhet, aki ilyen vonallal büszkélkedhet, mert ez azt jelenti, hogy igen emberszerető, extrovertált, nem szívesen van egyedül és igen nagy szíve van. Könnyű eset megtalálni a párját, hiszen szeret emberek között lenni. Hopp, elkapja a másik kezét és máris megtudja, hogy hasonló beállítottságú-e a kiszemelt.

Ha azonban a vonal egyenes, akkor egy igen illedelmes emberrel állunk szemben, aki nem szívesen érzelgősködik és jaj annak, aki szeretne elmélyedni abban, hogy mit is érez egyáltalán.

Ha a vonal a mutatóujjnál végződik, akkor igencsak magas elvárásokkal indultunk párt keresni és nagy rá az esély, hogy nem igazán lesz eredményes a kutatás. Lassan engeded magadhoz közel az embereket. Azért a mondás talán nem mindig igaz, miszerint:”A kevesebb több”.

Ha a vonal csak úgy elvész a tenyérben, az birtokló személyiségről árulkodik. A féltékenység tönkreteheti az örömmámort, vigyázz!

Ha a szívvonal a fejvonal alá fut be, inkább az eszére, mintsem a szívére hallgat az illető. Míg ha a két vonal – szívvonal és fejvonal - összeköttetésben áll, várható az örök tépelődés, hogy melyik hangra is figyeljen az ember.

A kis megszakító vonalak szintén jelentőséggel bírnak, mégpedig a csalódásokkal teli utat is jelölhetik. De tudjuk rég, az ember sok mindent a saját kárán tanul meg igazán.

Az ujjaktól való távolság azt mutatja, hogy mennyire emocionális az illető és mennyire befolyásolja őt a döntéseiben.

Nézd meg a tenyered, ismerd meg önmagad!
Forrás: Ezoterikus.hu