Ezo

09. 09. 09. – Mágikus erejű nap!

A számmisztika különös jelentőséget tulajdonít a 9-es számnak, az idei naptárban a szeptember 9-e sokszorosan 9-esnek számít! Mágikus dátum, rajtad áll, mit hozol ki belőle!

2009. szeptember 9-én egészen különleges dátumot fogunk írni. Ez a mai szokásnak, illetve az angolszász helyesírásnak megfelelően írva csupa 0-ból és 9-ből áll: 09. 09. 09. Ráadásul ennek a dátumnak a számjegyeit összeadva, a számmisztika szabályai szerint egy számjegyre egyszerűsítve is 9-est kapunk!
0+9+0+9+0+9=27  2+7=9.

De ez még nem minden:

Ha a dátumban szereplő 3 darab 9-est összeszorozzuk, vagyis a 9-est harmadik hatványra emeljük, és az eredményként kapott szám számjegyeit összeadjuk, ismét 9-est kapunk!
9×9×9=729   7+2+9=18  1+8=9.

Vizsgáljuk meg matematikailag a 9-es számot!

– Az egy számjegyű számok közül a legnagyobb szám.
– Ha a 9-es számot bármilyen számhoz hozzáadjuk, majd az összeg számjegyeit összeadjuk, mindig az adott számot kapjuk meg végeredményként. Például:
2+9=11 és 1+1=2; 5+9=14 és 1+4=5; stb.
– Ha a 9-es számot bármilyen számmal megszorozzuk, és a szorzat számjegyeit egy számjegyre egyszerűsítjük, mindig 9-et kapunk. Például:
4×9=36 és 3+6=9; 6×9=54 és 5+4=9; stb.

09. 09. 09. - Mágikus erejű nap!

A legkülönlegesebb szám

A számmisztikában a 9-es egészen különleges szám:

• A páratlan számok közül a legnagyobb szám a számmisztikában használatos 1-től 9-ig tartó számskálán. A páratlan számok férfias, aktív, kiáradó jellegét a másik minőségbe átlényegülve jeleníti meg, vagyis a páratlan számok közül a legkevésbé férfias.

• A 9-es a legmagasabb rezgésű alapszám, amely a legmagasztosabb humánus eszméket jelenti. Személyisége és értékrendje ezekkel van átitatva. A hatása alatt álló ember ennek megfelelően a legmagasabb követelményeket állítja föl önmagával és a külvilággal szemben is.

• A számmisztika minden számot hozzárendel Naprendszerünk egy-egy bolygójához, kivéve a 9-est. A 9-est ugyanis nem tudjuk egyetlen bolygóval sem analógiába kapcsolni, mert a 9-es az egész Naprendszerrel azonosítható, vagyis a 9-es a teljesség száma.

 Híres 9-esek:
• Judi Dench, 1934. december 9., New York
• Garas Dezső, 1934. december 9., Budapest
• Dörner György, 1953. december 9., Budapest
• Geszti Péter, 1964. május 9., Budapest
• Kim Wilde, 1960. november 18., Chiswick
• Brad Pitt, 1963. december 18., Shawnee
• Marlene Dietrich, 1901. december 27., Schöneberg
• Vanessa Mae, 1978. október 27., Szingapúr

• Univerzális jellege van a 9-es számnak. Benne van minden. A 9-es egyéniségben megvan a többi személyiségtípus összes tulajdonsága, a jók és a rosszak is.

• A 9-es nem ismer megalkuvást. A tökéletesség az ő vezérelve. Szeretné önmagát, másokat és az egész világot tökéletesnek látni. A tökéletesség keresése mindig és mindenben a fogyatékosságok kiküszöbölésére irányul.

• Szimbolikusan a 9 az 1-estől a legmesszebb esik. Ezért az 1-es egoizmusa és önszeretete a legtávolabb áll a 9-es önzetlenségétől és emberszeretetétől. Ő igazi könyörületet, megértést mutat, és az önzetlen szeretetet a legmagasabb fokra fejleszti.

Emiatt gyakran nézik együgyűnek, butának, naivnak. Kritizálják, nem értik, de csodálják is. Mindez azokra az emberekre vonatkozik, akik bármelyik hónap 9., 18. vagy 27. napján születtek. Ők a számmisztika szerint a 9-esek.

Miért olyan különleges ez a nap?

Nekik rendkívül fontos minden hónap 9. napja. Különösen a mostani szeptember 9-e (hiszen ez az év 9. hónapjának 9. napja). Ezen a napon fokozottan hat a 9-es rezgés, amely nemcsak meghatványozza a 9-es erejét, de a határtalan lehetőségekét is.
Szerencsére ez nemcsak a 9-esekre, hanem mindenkire hatással van. Főleg akkor, ha a többiek is, hasonlóan a 9-esekhez, képesek elhinni, hogy ma semmi sem lehetetlen. Ezen a napon kinyílik a bőség kapuja, és rajta keresztül bármit megkaphatunk, amire valaha vágytunk.

„Nem kél olyan vágy benned, melyhez ne kelne erő is benned valóra váltani.”        
                                                                                                                (Richard Bach)

Ha a 9-es számot szeretnénk intenzívebben megélni, akkor érdemes kívülről „bevinnünk”. Erre több lehetőségünk is van. A következőkkel fokozhatjuk a 9-es nap erejét!

9-es rezgésűek:

• Gyümölcsök: rebarbara, szilva, görögdinnye, papaja.
• Zöldségek: vöröshagyma, fokhagyma, torma, zöldpaprika, spárga, alga, szójabab, tök, paradicsom, répafélék.
• Fűszerek: üröm, torma, fokhagyma, mustár, gyömbér.
• Gyógynövények: üröm, boglárka, repce, kikerics, barnamoszat.
• Fémek: nikkel, titánérc.
• Ásványok: az opál különböző fajtái, bizmut, kalcedon.
• Színek: a kék minden árnyalata, különösen a kékeszöld, a tengerkék, a tengerzöld, a tengerszínek.
• Mágikus számok: 9, 18, 27, 36, 45, 54, 63, 72, 81, 90, 99.

Mit tegyünk és mit ne ezen a napon?

A számmisztikában a számokat nemcsak jellemzésre használjuk, hanem az időciklusok rezgéseinek vizsgálatakor tanácsadásra is. Ezzel meg lehet állapítani, hogy például egy adott nap mire alkalmas, és mire nem.

Most a mindenkire ható 9-es rezgésű napot nézzük meg!

„•09. 09. 09. - Mágikus erejű nap! Tegyük!
– Bármilyen kulturális programot, jótékony összejövetelt, hosszú utazás megkezdését időzíthetünk mára.
– Leltár készítése, selejtezés aktuális ma.
– Figyeljük meg magunkat, mert előfordulhat, hogy magányra, befelé fordulásra vágyunk. Ha mégsem, akkor menjünk nyugodtan társaságba. Ezt pontosan jelzi a bensőnk, ha odafigyelünk rá.
– Vigyázzunk személyes tárgyainkra, mert ma könnyen elveszíthetünk valamit!
– Jótékony, segítőkész, humánus és harcias kedvünkben vagyunk. Érdemes ezt nemes ügyekre, mások megsegítésére felhasználni. 

Ne tegyük!
– Új témák, tanulmányok, tevékenység megkezdésére, anyagi, üzleti ügyek intézésére, befektetésre, pénzügyi döntések meghozatalára, vitás helyzet tisztázására a szeretett személlyel, apró részletek kidolgozására, sok türelmet igénylő, gyakorlatias tevékenységre stb.” (idézet a Számmisztika II. című könyvemből, Bioenergetic Kiadó, 2004).

Veszteségek, amelyek nyereségek

De óvatosnak és tudatosnak is kell lennünk, mert a 9-es a lezárás száma is. Pont kerülhet egy ügy végére. Az biztos, hogy ennek itt az ideje, de nem szabad semmit sem bánnunk, hiszen amikor bezárul egy ajtó, azonnal kinyílik egy új! Aki hajlandó elengedni a régit, az kap helyette újat, ami minden szempontból jobb és méltóbb lesz.

Számítanunk kell arra is, hogy néhány ember „letűnhet” az életünkből. Lesz, aki elköltözik, lesz, aki egy vita miatt szakítja meg velünk a kapcsolatot. Senkit nem lehet visszatartani: aki menni akar, az hadd menjen, de közben a számunkra fontos emberekre vigyáznunk kell. Mindent meg kell tennünk azért, hogy elkerüljük az összeütközést. Jó hír, hogy ha csak az egyik fél figyel, akkor már megelőzhető a szakítás.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top