Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Ajándékutalvány

Adj ajándékba segítséget!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - Kövesd itt!

Szabadulj meg a negatív energiáktól!

Rendezvényekre kell egy jósda!

Csupán néhány programötlet a 200-ból:

Ismerje meg további ötleteinket! Családi nap, céges rendezvények, privát partyk, bálok? 17 évnyi tapasztalat, megújuló ötletek, ingyenes dekoráció!

Holdnaptár

A 6 legnagyobb szépségápolási hazugság

Közzétéve: 2009. 08. 10. Írta: Sáfrány Zsófia Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Nap mint nap találkozunk nagy ígéretekkel. Pedig ezeknek a fele nem is fedi a valóságot. Tudd meg, mi az, ami nem valós a szépségápolással kapcsolatban...
1. A szempillák eltöredeznek, ha túl sokszor s túl gyakran használunk szempillaspirált

A modern produktumok már számos ápoló összetevővel rendelkeznek, hogy olykor akár még arról is megfeledkezhetünk, hogy este lemossuk a szemünkről a sminket. Akkor fordulhat elő szempilla-károsodás, ha sosem mossuk le a pilláinkat, illetve a nem megfelelő lemosó segítségével.

2. A körömlakkok károsak az egészségre

Ma már egyre kevésbé erős vegyszer illatúak a lakkok, ápoló folyadék, sokszor proteinnel és akrillal. Inkább lehetnek károsak az erős körömlakklemosók. Inkább az acetonmentes termék mellett döntsünk.

3. Minél gyakrabban vágatjuk le hajunkat, annál inkább megerősödik

Kár, hogy ez sem igaz. Sajnos a hajunk szerkezetét nem tudjuk mi külsőleg megváltoztatni, azért csakis a hajhagyma a felelős. Bár a rendszeres kurtítás legalább megakadályozza az eltöredezett hajvégeket és ezért mindenképpen dúsabbnak hat.

4. Nyáron elég napvédelmet nyújt a make-up

Az igaz, hogy ezen termékek rendelkeznek UV-védelemmel, de ez nem elég magas ahhoz, hogy az erősebb sugaraktól is megvédjen. Azon kívül a bőr nap hatására reagálhat úgyis, hogy allergén tüneteket fedezhetünk fel a kávézó teraszán eltöltött napfürdő után.

5. Csak a dundibb nőknek van narancsbőrük

Sajnos csalódniuk kell a boldog vékony lányoknak is. A narancsbőr a laza kötőszövetek eredménye, és a kor előrehaladásának is. A rendszeres sport segít megelőzni az előfordulását.

6. A fürdés kiszárítja a bőrt

Szerencsére ez sem igaz. Azért a vízhőmérséklet sose legyen 38 C- nál magasabb, és ne maradjunk a kádban 20 percnél tovább. Ne dörzsöljük a bőrt erősen fürdés után, inkább krémezzük be. És persze a csodálatos fürdőolajok is segítenek az áhított pihe-puha bőr elérésében.
Forrás: Ezoterikus.hu