Tetszett a cikk?

A közösségi oldalak egy része teljesen ingyenes minden résztvevő számára, akadnak azonban olyan szolgáltatások, amelyekért fizetni kell, illetve pénzt lehet kapni. Természetesen szexről van szó, bár egészen más formában, mint elsőre gondolnánk.

A hvg.hu oldalain írtunk már a női mellet és szülés utáni testet dicsőítő közösségi oldalakról, mindkettő teljességel pénzmentes vállalkozás, társadalmi munkában működtetik. Létezik pocakadatbázis, meztelen férfiak gyűjtőhelye, és némi keresés után egészen biztosan találnánk ennél cifrább dolgokat is, amelyek nagy sikerrel működnek önkéntes és ingyenes alapon. De a közös tartalom lehetősége nemcsak a civil kurázsit hozza ki egyes felhasználókból, hanem az üzletembert is.

A Beautiful Agony nevű weboldal, amely a holland Feck médiacsoport tagja, idestova öt éve gyűjti és mutatja be a felhasználók által beküldött, teljességgel meztelenségmentes orgazmusvideókat. A szabályok szigorúak. A videóért cserébe kapott 200 dollárért, amely forintban közel 40 ezerre rúg, az oldal fenntartói részletesen elmondják, mit és hogyan szeretnének. A szereplésre vállalkozó felhasználónak az eredeti, nyers felvételt kell átadnia, igazolnia magát egy fényképes igazolvány másolatával és számos adatot megadnia magáról. A látvány azonban nem elég, a videó mellé a Beautiful Agony  a szereplőtől szextitkokat is akar, amelyeket szintén közzétesznek.

Az üzemeltetők láthatóan profik, figyelmük minden részletre kiterjed: például szerzői jogi problémák miatt kérik mellőzni a zenei aláfestést és bár cégként nem az USA-ban működnek, nyilatkoznak az Amerikában hatályos jogszabályoknak megfelelően is. A már említett 200 dollárért a beküldő természetesen lemond minden lehetséges jogáról saját, videón rögzített orgazmusával kapcsolatosan; a letölthető nyomtatvány igen szigorúan rendelkezik a témáról.

Azok, akik a beküldött orgazmusok és szextitkok nézegetésére vágynak, előfizethetnek a Beautiful Agony szolgáltatásaira. A választék igen széles, az adatbázisban, ha jól számolunk, mintegy 30 ezer videó látható, különböző nemzetiségű és bőrszínű férfiakkal és nőkkel. A szereplők nagy része fiatal és többségük nő, akad hallássérült, aki titkait jelbeszéddel osztja meg, és a felhasználók beszámolói alapján sok a szellemes, okos szexvallomás. Az eddig összegyűlt orgazmusok mellett a regisztrált felhasználóknak hetente legalább öt új arcot ígérnek a működtetők kétféle videóformátumban. Fizetésnél számos lehetőségből választhatunk, köztük a hitelkártya és a Paypal is rendelkezésre áll.

Az oldalhoz tartozó fórumon élénk a forgalom, a topikokban a felhasználók általában pozitívan értékelik a látott orgazmusokat, felhívják a figyelmet néhány videóra és akad példa közvetlen kapcsolatra is szereplő és néző között – legalábbis chat formájában.

KM

hvg.hu Plázs

Az orgazmus egészségvédő funkciói

A csiklóorgazmus során nagy mennyiségű oxitocin termelődik. Ez a hormon nem csak a teherbeesést illetően alapvető fontosságú, hanem a stressz és/vagy a havi ciklus által felborult hormonszint szabályozásához is elengedhetetlen. Az oxitocin hiánya során fokozódik a stressz, rontja a kognitív funkciókat, növeli a mellrák kialakulásának kockázatát.

hvg.hu Plázs

A női orgazmus titkai

Kedves férfiak, rossz hírünk van: a nők hetven százaléka színleli az orgazmust. Valószínű nem mindig, lehet, hogy csak egyszer vagy kétszer történt meg, de megtörtént. Néhány sikoly bizony nem más, mint hamisítatlan színházi előadás.

Shake

Milyen arcot vágunk orgazmus közben? - videó

Robbie Cooper fotográfus új kisfilmjében hat fiatal felnőtt beszél a pornó iránti rajongásáról, a fiatalok a monológ után a nyomaték kedvéért maszturbálnak is egyet a kamera és kedvenc pornófilmjük előtt, hogy megmutassák a saját „O” (orgazmus) arcukat. A film a Wallpaper elnevezésű weboldalon ingyen megtekinthető.

hvg.hu Shake

Tíz dolog, amit nem tudtunk az orgazmusról

A szexualitást kutató tudományok még mindig meg tudnak lepni bennünket újabb és újabb felfedezéseikkel. Ezúttal Mary Roach pszichológus mesélt furcsa dolgokat egy nyilvános előadáson, amelynek felvétele felkerült az internetre is.

Shake

Orgazmus meditáció közben - videó

Valahol San Francisco városában létezik egy csoport One Taste néven, amelyben a spirituális meditációt a klitorisz izgatásával együtt gyakorolják. A gyakorlat klinikai, nincsen szexuális töltete, a párok állandóan cserélődnek, a szemkontaktus pedig kerülendő.

Shake

Milyen az igazi női test? - Önkéntes fotóadatbázis

A média által sugallt tökéletesség bűvkörében élve sokszor kiábrándítónak találhatjuk saját tükörképünk realitását, pedig bizonyos dolgokat jobb elfogadni. Ezt a folyamatot segítik azok a különböző testrészekre vagy élethelyzetekre szerveződő netes közösségek, amelyekben a tagok fotókkal és rövid önvallomással dokumentálják saját tökéletlenségüket.

Shake

A új aerobik felér egy orgazmussal - videóval

Vége az unalmas és monoton aerobikóráknak, a konditermekben valódi bulihangulat van. A legújabb fitneszőrület, az egyre népszerűbb Zumba lassan Európát is bekebelezi és állítólag jobb, mint a szex. Kipróbáltuk, elmeséljük.

Irány a 90-es évek: 1430 kilométerrel árulják ezt a csillogó régi 3-as BMW-t

Irány a 90-es évek: 1430 kilométerrel árulják ezt a csillogó régi 3-as BMW-t

Kirúgták a szülész főorvost, aki gyomorforgató kommenteket írt Cseh Katalin posztjához

Kirúgták a szülész főorvost, aki gyomorforgató kommenteket írt Cseh Katalin posztjához

„Egy ócska szar” – elemezte Magyar Pétert Bencsik András

„Egy ócska szar” – elemezte Magyar Pétert Bencsik András

Washington Post-elemzés: Trump nárcisztikus, a bosszú vezérli

Washington Post-elemzés: Trump nárcisztikus, a bosszú vezérli