Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Ajándékutalvány

Adj ajándékba segítséget!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - Kövesd itt!

Szabadulj meg a negatív energiáktól!

Rendezvényekre kell egy jósda!

Csupán néhány programötlet a 200-ból:

Ismerje meg további ötleteinket! Családi nap, céges rendezvények, privát partyk, bálok? 17 évnyi tapasztalat, megújuló ötletek, ingyenes dekoráció!

Holdnaptár

Miért jó, ha rossz pasikba is beleszeretünk?

Közzétéve: 2009. 07. 10. Írta: Sáfrány Zsófia Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Az álompasi még várhat! Miért akarnál már az első férfi mellett elköteleződni idő előtt? Honnan tudod, hogy ő az igazi, amikor másokkal még sosem randiztál?
Miért jó, ha néha a rossz pasikba is beleszeretünk?

"Nyugi, majd jön az igazi is." Milyen gyakran is hallottam ezt a mondatot sajnálkozó hangon, mint tanítandó szingli. Ma már tudom, hogy sokkal jobb, ha Mr. Tökéletes várat magára és több békát is megcsókolunk, mielőtt a herceg eljönne hozzánk. Honnan tudnánk különben, hogy azért, mert valaki sikeres művész, attól még nagyon unalmas lehet számunkra, mint potenciális férjjelölt?

Vagy vegyük Danit! Cirka 4 hónap után rájöttem, hogy azok a pasik is elég uncsik, akik minden héten szoliba járnak, és a legizgibb dolog számukra a legújabb edzőterem a közelben. Az pedig, hogy rajtunk milyen gönc van, csakis mellékes szerepet játszhat, kb. annyit, mint egy próbababa legújabb frizurája.

Tomiról hamar kiderült, hogy borzalmas étkezési szokásai vannak, és bár elsőre viccesnek tűnt a hatalmas étvágya és ahogy magába tömi az óriási szendvicset, de másodszorra már kevésbé izgatott fel a fogára ragadt narancsdarabka.

Barnabás elszánt, "jaj de szeretnék szexi pornósztárszerű képződmény lenni" - emberkeként leginkább csak arról tudott beszélni már az előétel elfogyasztása közben is, hogy mennyire izgató vagyok ebben a felsőben.

Lehet, hogy neked csak a 13-as szám szerencsés. Ki tudja, lehet, hogy csak a 13. béka válik herceggé a kezedben, nem is szólva arról, hogy lehet, hogy csak akkorra ismered fel magadban, hogy mire is vágysz igazán egy pasiban. Nem is szólva arról, hogy egy kis szabadság neked is jár még, mielőtt a háziasszonyok gyöngyszemévé varázsolnád át magad!
Forrás: Ezoterikus.hu