A magukat oly gyakran pozitív fényben megvilágító férfisztárjaink közül 2008-ban többen is megmutatták azt az oldalukat, amivel leginkább csak családtagjaik és barátaik szembesülnek. A feszélyezett helyzeteket mindig valamilyen zárt közösségben sikerült produkálniuk. Míg Delhusa Gjon az argentin dzsungelben kelt ki magából több alkalommal is, addig Nagy Feró a Hal a tortán vacsoráin világosította fel a nézőket, miért is nevezik őt a nemzet csótányának.

Az idei év során is újabb hisztis férficelebekkel gazdagodtunk. Az ismert személyiségek férfias mivoltuk ellenére megmutatták, igenis felül tudják múlni nőtársaikat, ha egy jó hisztiről vagy veszekedésről van szó. A nézők véleménye 2008-ban is sikeresen átformálódhatott kedvenceikről; az ételek kapcsán hisztiző Fekete Lászlóról, a dzsungelben kiboruló Delhusa Gjonról, de akár az eddig viccesnek és pozitívnak tartott Szőke Andrásról is.

Nagy Feró

Nagy Feró

A legfrissebb hisztis szereplőnk alig egy hónapja mutatta ki a foga fehérjét. A TV2 vacsoraműsorában őrjöngve, alkoholt borogatva - na és fogyasztva - világosította fel a nagyérdeműt a babos kendős énekes, milyen is az, amikor nem érzi jól magát valahol. A vendéglátókat többször is elküldte az anyjukba, véleménye szerint ugyanis rajta kívül mindenki megjátszotta magát. Ahogyan pedig ez az adások során kiderült, ez nem igazán jött be a Beatrice frontemberének. Habár szíve szerint már a második nap otthagyta volna a forgatást, a szerződés értelmében kénytelen volt végigcsinálni a hetet, amit végül egy üvöltözést követő távozással zárt. Persze a vendéglátók (Gesztesi Károly, Czifra "Nóci" Noémi, Demcsák Zsuzsa és Zsidró Tamás) nehezen tolerálták a hisztis vendéget, Nagy Feróval ellentétben azonban mindegyikük tartotta magát, és nem üvöltötte le a balhés vendéget.

Delhusa Gjon

Delhusa Gjon

A Nika se perimeno című felejthetetlen sláger előadója jó ideje eltűnt már a rivaldafényből, ám ezt a Celeb vagyok, ments ki innen! celeb realityben csodálatosan pótolta. A néhány hetes valóságshow-ban majdnem minden estére jutott valami negatívum Delhusa Gjon "Rambóból", akit annyira nem a vajszívéről és szerénységéről ismerhettek meg a nézők. A rég elfeledett slágerek énekese tanúbizonyságot tett felülmúlhatatlan balhézási kvalitásairól, miképpen gyakorlatilag mindenkivel összeveszett az argentin dzsungelben töltött idő alatt. A magyar könnyűzene főméltóságáról persze állítja családja, hogy hűtlensége ellenére is remek fazon, és korántsem olyan rikácsolós alak, mint ahogyan bemutatta magát a realityben.

Szőke András

Szőke András

A dzsungeles reality szereplőjét eddig pozitív figuraként ismerte meg az ország, az ominózus műsorban azonban a rosszkedvéről és melankóliájáról vált nevezetessé. A negatív hangulat persze még elfogadható, az azonban kevésbé, hogy a Szőke kapitány szerepében is megmutatkozó színész-rendező kivonult az utolsó adást követő összesítő műsorból, s végül csak az utolsó néhány percre tért vissza. Persze közben mindenkit kiosztott, s még a műsorvezetőt, Lilut sem hagyta szóhoz jutni, majd elmondta, hogy rosszul érezte magát az ott töltött idő alatt, egyszerűen nem találta meg a közös hangot a celebtársakkal. Szőkében egyébként sokan csalódtak: Keleti Andrea és Rippel Ferenc is kellemetlen érzésekkel búcsúzott Szőke Andrástól.

Fekete László

Fekete László

Az erőművészről kiderült, nagyon érzékeny az ételekre. Persze azért ennek is vannak határai: Szandi például egyáltalán nem tartotta ezt megfelelő indoknak, amikor Fekete László az "Inkább fogd be a szád, oszt egyél!" - mondattal vágott vissza a háromgyerekes családanyának. A TV2 valóságshow-jában, a Sztárok a fejükre estek című realityben is szerepelt az erőművész, ahol igazán rendesen viselkedett a korábbi elégedetlenkedéseivel szemben. A Hal a tortán adásaiban egyébként soha, semmi nem tetszett neki, mindig talált valami kifogást. Szandi kiosztásának is természetesen az étel volt az előzménye: miután Fekete közölte, hogy ő sem csirkeszárnyat, sem levest nem eszik, Szandi és Kovács Áron igyekezett meggyőzni őt, hogy legalább kóstolja meg. Fekete azonban inkább kihagyta, és a maga modorában elküldte az énekesnőt melegebb éghajlatra, utólag azonban kijelentette, cseppet sem haragszik asztaltársaira.

Fiala János

Fiala János

A rádiós alapvetően sem egy könnyű természetű lélek, a celebek nagy részével többször sikerült már összetűzésbe keverednie, de legalábbis kemény bírálattal illetnie őket. Fiala nehéz természetét az afrikai valóságshow-ban is megmutatta, részt vett ugyanis a TV2 által szervezett A sztárok a fejükre estek című remekműben. A rádiósnak itt sem igazán sikerült alkalmazkodnia napjaink celebjeihez, Kozsó édesanyját például egészen minősíthetetlen hangnemben emlegette, legalábbis Kozsó és Fekete László szerint. A rádiós szerint szó sem volt veszekedésről, csupán emelt hangnemű beszélgetésről, ráadásul anyázás sem történt. Fiala szerint a róla kialakult képért a produkció készítői felelősek, hiszen ők vágták úgy össze az anyagot, hogy negatív figuraként láthassák a nézők.