2024. május 9. - Gergely

Volt két túlélője az AirFrance 447-es járatának!

Horrorfilmbe való események sorozata is lehetne az, ami megtörtént az olasz házaspárral a napokban. A légi katasztrófát túlélték, de a halál utolérte őket.
2009. június 11. csütörtök 15:31 - HírExtra
Elképesztő sztori került napvilágra! Volt egy üdülő házaspár, aki túlélte az elmúlt napokban nagy port kavart légikatasztrófát. Igaz, ők nem tartózkodtak a repülőn, mert lekésték az indulást , de jegyet váltottak a szerencsétlenül járt gépre.

A repülő felszállása után dühük az egekig szökött, viszont amikor értesültek arról, hogy mi történt a járattal a világ legszerencsésebb embereinek hitték magukat. Ez igaz is volt, mert így megmenekültek a biztos haláltól.

Megnyugtatták a hozzátartozóikat, hogy jól vannak, és a következő géppel utaznak is haza Európába. Persze végigizgulták az utat, nehogy ez a gép is elvesszen a tenger habjai közt, de biztonságban megérkeztek Münchenbe.

Feldobta őket, hogy ekkora szerencséjük volt, ezért úgy döntöttek megünneplik, hogy élhetnek. Ezután elindultak hazafelé, de szigorúan autóval. Ami ekkor történt az hihetetlen! Mintha csak a Végső állomás című pár részes amerikai sorozatról beszélnénk, ahol a szereplőket utoléri a halál, ha egyszer a fekete listára rákerült a nevük, nem menekülhetnek.

Az osztrák autópályán haladtak hazafelé, mikor eddig ismeretlen okból áttértek a másik sávba, és frontálisan ütköztek egy tehergépkocsival. Az asszony a helyszínen szörnyethalt, férje hosszú ideig kómában fekütt, de jelen pillanatban már sétálgat.

A baleset körülményeit vizsgálja még a rendőrség, de mivel technikai problémát nem találtak a gépjárművükön, feltehetően a férj elaludt a volánnál és ez vezetett a szerencsétlenséghez.
Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Dóra
2009. június 23. 14:19
kISBALEK!
De nem is gesta írt cikket ugye?
Hadd írja már le a saját véleményét! A cikk meg szánalmas... Persze, Végső Állomás 2. mi? Biztos...
Galambos Anita
2009. június 18. 11:04
Kedves ,,kisbalek"!
Ritkán vagyok valakivel ennyire egyvéleményen, kivéve az utolsó bekezdést.
Szerintem nagyon fontos a helyesírás, és a nyelvhelyesség, az értelmes beszéd, és írás, mert ezekből lehet megismerni a gondolkodás módját, minőségét.
... és ugye minden szó, tett, -alkotás, vagy rombolás- a gondolatokból indul.
Nem mindegy, hogy mit, és az sem, hogy hogyan gondolunk. Végülis minden ezen múlik, ami az EMBERen múlhat egyáltalán...
A hibákat pedig szóvá kell tenni, megbeszélni, nem megsértődni, hanem megköszönni és elgondolkodni rajta, hogyan lehetne még pontosabban kifejezni a mondanivalót.
Szívesen fogadom a kritikát, és szeretem az értelmes vitatkozást!
kisbalek
2009. június 12. 08:55
Tessék máris találtam hibát az előbbi szövegemben is "Van még benne nézd át." Helyesen: Van még benne, nézd át! A teljesség igénye nélkül.

Valószínű, hogy a légi szerencsétlenség, és az autó baleset is sorozatos és súlyos emberi mulasztás, vagy hiba következménye. Ezek sokkal nagyobb hibák mint a nyelvtani hibák. Inkább ezekre kellene koncentrálni.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását