18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

3 bevált szexpraktika, amit less el a pornósztároktól! (18+)

Ha igazán forró szexszel szeretnéd megajándékozni párodat, lesd el a legjobb módszereket a profiktól!

A férfiak körében a pornósztárokat legalább olyan mitikus, izgató köd lengi körül, mint a rosszlányokat. Ők a szexuális profizmus megtestesítői, a szerelem buja hercegnői, akikre irigykedő pillantásokat vetnek azokban a titkos pillanatokban, amikor a szoba sötét magányában kuporodva a valódi szerelem helyett a kétdimenziós gyönyörnek áldoznak.

A nő számára azonban kevés lesújtóbb pillanat létezik annál, mint amikor párját pornózáson kapja. Hasonló helyzetben nem csoda, ha az ember lánya kétségbeesik, kifakad, tányért csapkod, és legfőképpen: úgy érzi, hogy nem elég kívánatos a pasi szemében.

A megoldás pedig egyszerű: légy te magad a pornósztár! Tanuld el a legforróbb praktikákat, és eszébe sem fog jutni párodnak, hogy a 18-as karikát fürkéssze!

Villámvágy

Valljuk be, a legtöbb pornófilm nem az órákig elnyújtott előjátékról és a lassú kényeztetésről szól. A műsoridő véges, ezért minél hamarabb a lényegre kell térni, a pasi meg néz és tanul, és hasonlót várna el otthon is. A női hálószoba azonban nem az elkapkodott vetkőzésekről híres. A simogatásokat és szenvedélyes csókokat természetesen joggal elvárhatod, mielőtt lecsusszanna a bugyi, ha azonban igazán forró hangulatot szeretnél teremteni a hálószobában, akkor nem árt, ha néhány lépést átugrasz.

Ahhoz, hogy meglegyen a kellő hőfok és izgalom, bátran játszadozz a gondolataiddal, és pörgesd fel a fantáziád: képzeld el a legvadítóbb helyzeteket, amiket eddig nem mertél kipróbálni pároddal, és ezúttal ne szabj magatoknak határokat! Egy forró gyorsmenet nem jelent egyet az érzelemmentes szexszel. A vadító tempó könnyen felkorbácsolja a szenvedélyt, amitől hihetetlen erővel hatalmasodik el rajtad a vágy, mellesleg pedig párod is hálás lesz, ha gyertyák helyett inkább egy szenvedélyes szexszel csábítod ágyba.

Domina

Míg a ruhában való szöszmötölés terén a pasinak kimondottan ínyére van, ha pár lépés kimarad, a fehérneműhöz azért ragaszkodik. De nem akármilyen formában: minél vadítóbb és kihívóbb, a szexben annál jobb! Ha pedig szeretnél te lenni a pornódíva, egy vadító vetkőzéssel is az ágyhoz szögezheted párodat, de tűsarkú csizmádat nyugodtan felejtsd magadon. Ha pedig nem a csizma, egy miniszoknya is megteszi: időnként kimondottan izgatónak találják a pasik, ha szex közben egy-két ruhadarabbal is meg kell küzdeni.

Az anyagok terén is bátran kísérletezhetsz a merész végletekkel, és egy buja éjszakán akár egy latexruhát is magadra ölthetsz. Felejtsd el, hogy a merész holmik, az alul lyukas bugyik nem egészen a szolid ízlés keretei között mozognak: párod annál jobban kíván majd, minél bevállalósabban válogatsz a szexi fehérneműk közül. Másrészt pedig, a hálószobában úgyis csak partnered lát, előtte pedig nem kell szégyellned huncutabb oldaladat sem.

Orális szex – profin

Az orális szex az egyik legnagyobb férfikedvenc. Ha szeretnél örömet szerezni párodnak, akkor az ölben megejtett furulyaszó nem hiányozhat szexuális palettádról. Ha pedig eddig is szorgosan gyakoroltad a szájmágiát, még feljebb tornászhatod párod gyönyörét pár pornófortéllyal. Először is, a pornós lányok mindig, kivétel nélkül élvezik az orális szexet, legalábbis látszólag.

Ez természetesen nem jelenti azt, hogy a kínos pillanatokat is tűrd lelkesen és szenvedélyesen: ha valami nem jó, azt semmiképpen ne erőltesd. Az azonban fontos, hogy tanuld meg élvezni az orális szexet, és ne tartsd visszataszítónak, sem pedig megalázónak. Inkább hangosan élvezd ki párod gyönyörének minden pillanatát, ami számodra is kimondottan izgató élménnyé varázsolhatja az aktust.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

A legtöbb pasi imádja, ha a nő nemcsak némán tevékenykedik ölében, de saját élvezetének is hangot ad, ez ugyanis biztosítja arról, hogy nem vértanúi kötelességből, sokkal inkább kedvtelésből borulsz az ölébe.

Amire ügyelj!

Bár a pornó izgató, forró és különös dolog a férfi szemében, korántsem biztos, hogy otthon, a hálószoba falain belül is ugyanarra vágyik, amit a kamera előtt művelnek a lányok. A párkapcsolat egyik legnagyobb értéke az intimitás, amihez mindenképpen ragaszkodj, bármilyen szexi praktikát vetsz is be. A pornó végtére is egy szakma, amiben ösztönök vannak, érzelmek azonban annál kevésbé. Természetesen a lassú szeretkezéseket vagy a fáradtabb időszakokat remekül fűszerezheted olykor egy-egy bevállalósabb, könnyed praktikával, de soha ne szorítsd háttérbe a saját vágyaidat annak érdekében, hogy partnerednek megfelelj.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük