18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

4 orgazmushozó szexpóz (18+)

Ha párod szerszáma túl méretes

Előzd meg a fájdalmat a legjobb helyzetekkel, és éld át a gyönyört akkor is, ha párod túl nagy bottal jár.

Míg a legtöbb nő elégedetlen a mellével, a pasik tetemes hányada nagyobb szerszámra vágyik.

Pedig a szemrevaló méretek is okozhatnak problémákat: ha egy apró ciciből egy kis plasztikai segítségnek és némi szilikonnak köszönhetően termetes ütközőket varázsol egy aranykezű sebész, könnyen lehet, hogy a kosárméret változásának a feldúsított keblű páciens gerince látja kárát. Hasonló a helyzet a férfias méretekkel is: többnyire ez is a nőknek okoz problémát.

Természetesen, ha a behatolás fáj, vagy csak meglehetősen kellemetlen, az nemcsak számodra, de partnered számára is elronthatja a legintimebb pillanatot. Ha azonban párod méretéből kiindulva választotok pozíciót, könnyen elkerülhetitek a kellemetlenségeket.

Zárt lábbal

Ha megelőznéd a partnered méretes szerszáma okozta gondokat, mindenképpen részesítsd előnyben azokat a helyzeteket, amelyek nem kimondottan mély behatolást tesznek lehetővé. A klasszikus misszionárius póz helyett helyezkedjetek el úgy, hogy párod combjaival gyengéden közrefogja zárt lábaid. Annak ellenére, hogy viszonylag korlátozott lesz a mozgástered, a sekély behatolás miatt garantáltan gyönyörteli élményben lesz részed.

Ez a pozíció remekül alkalmas a teljes testkapcsolat eléréséhez. Ha behatolás után összeszorítod a combjaid, hüvelyed összeszűkül, és jobban ingerli párod hímvesszőjét. Ezzel elősegítheted azt, hogy az érzéki élmény ne legyen kisebb számára annak ellenére sem, hogy nem hatol beléd, amilyen mélyen csak tud.

Összességében annyira izgató lehet ez a pozíció, hogy adott esetben nem árt óvakodnia párodnak az idő előtti orgazmustól, a lassú, érzéki szeretkezés ritmusa ugyanis kérlelhetetlenül repít majd titeket a csúcs felé.

15 szexi hancúrkellék, amivel tűzbe hozhatod a pasid

Nézegess képeket!

Elolvasom

Ölben ülve

Az ülő pozíció igen meghitt, ugyanis tág teret nyújt a csókolózásnak és a kölcsönös kényeztetésnek. A mozgástér ugyan korlátozott, ha azonban nem sürget benneteket semmi, nyugodtan és kényelmesen megkereshetitek a legideálisabb helyzetet, ami neked sem okoz fájdalmat, de még párod számára is kellemes.

Ülj párod ölébe, lábaddal pedig kulcsold át a derekát. Az ideális, ha eleinte kissé távolabb húzódsz partneredtől. Hogy a sekély behatolás ne legyen számára kevésbé élvezetes, simogasd a kezeddel péniszének tövét.

Ha nem kellemetlen számodra, akár közelebb is húzódhatsz partneredhez, hiszen, ha elég határozottan megtámasztod magad a földön lábaiddal, könnyedén irányíthatod a behatolás mélységét és ritmusát. Olykor ugyanis nem feltétlenül a méretes szerszám okozhat csak kellemetlenségeket szeretkezés során, de párod részéről egy-egy váratlan, de határozott mozdulat is fájdalommal járhat, különösen, ha pénisze a méhszájhoz ér. Mindezt könnyedén elkerülheted azzal, ha kezedbe veszed az irányítást, így mélyebbre hatolva sem tapasztalsz majd semmi kellemetlenséget.

11 tűzforró kellék a tökéletes éjszakához

Nézegess képeket!

Elolvasom

Hátsó ölelés

Bár a hátulról ölelő pozíció az egyik legkevésbé aktív szeretkezési helyzet, arra garantáltan alkalmas, hogy a szex során ne kelljen fájdalmat átélned. Ez a helyzet akár lefekvés előtt vagy a reggeli ébredés után is remek lehet, amikor sokkal inkább lazító, ábrándos együttlétre vágysz, semmint heves, egetrengető szeretkezésre.

Bár az együttlét ritmusát a férfi irányítja, mivel gyengéden, hátulról közelít meg, szinte ki van zárva, hogy bármiféle fájdalmat okozzon. Sokáig elnyújthatjátok így a szeretkezést, közben meg-megállva, és az aktus végeztével akár észrevétlenül álomba is merülhettek.

Álló pozíció

Az álló pozíciók akkor válnak be igazán, ha mindketten nagyjából azonos termetűek vagytok, bár egy lépcsőfok bevonásával akár a magasságkülönbséget is könnyedén kiolthatjátok. Amellett, hogy ez a póz igen hatásos és kedvelt a filmekben, kiválóan alkalmas a hirtelen rátok törő vágy fájdalommentes kielégítésére is. A legjobb a hátulról behatoló pozíció lehet, de akár szembe is helyezkedhettek egymással: ebben az esetben azonban lábaid maradjanak a földön.

A szeretkezés némileg próbára teheti akrobatikus képességeiteket, azonban a gyors gyönyör megér ennyi áldozatot. A spontán szex ugyanis roppant erotikus, nem utolsósorban azért, mert mindig belevegyül a tiltott huncutság érzése.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Az első epizódban a konyhapszichológia kérdéskörével foglalkozunk. Vajon jót tesz az, ha saját magunkat analizáljuk önsegítő könyvek alapján? Van olyan, hogy túl sok terápia? Mikortól trauma a trauma? Tarts velünk, dilemmázzunk együtt!

Promóció

Ebben a pózban rendkívül tág tere nyílik a simogatásnak, harapdálásnak, dörgölőzésnek, nyalogatásnak és minden egyéb testi érintkezésnek: használjatok ki minél többet a gyönyör érdekében!

Cikkünk Judy Bastyra Szex című könyve alapján készült.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük