18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

3 csábítónak hitt női praktika

Amitől a pasi falra mászik

Ami ellenállhatatlan női fegyvernek tűnik, nem biztos, hogy izgató férfiszemmel is.

Valljuk be, a nőkbe több kreativitás szorult, mint a férfiakba. Ha valaki észbe kap, és megpróbálja feldobni az ellaposodott párkapcsolatot, az többnyire soha nem a pasi.

Nem ő ruccan el szexi fehérneműt vásárolni, nem próbál egy hirtelen összeütött romantikus vacsorával elkápráztatni, ő csak kényelmesen hátradől, és kritizál. Mert a férfi szerint a legtöbb női praktika természetesen haszontalan és legfeljebb bosszantó.

Főzés

Amikor egy közös főzéssel szeretnéd tarkítani a tévé előtt ragadt mindennapokat, azt a pasi egészen másképp éli meg, mint te. Férfiszemmel nézve időről időre, többnyire akkor, amikor a kapcsolatban minden a legnagyobb rendben van, és a pasi végre elégedetten hátradőlne, egyszer csak rádjön a hoppáré. Valami teljesen fölösleges és rendkívül sajátos hiányérzet vesz rajtad erőt, ami csupán egyetlen célt követ: hogy őt, a férfit istenigazából kihozd a sodrából.

Bármilyen változatos programjavaslattal állj tehát elő, például egy közös főzés ötletével, ezek a dolgok a pasit egyáltalán nem motiválják. Semmi kedve kuktát játszani, és kockára meg karikára szeletelni mindenféle zöldséget a konyhában, miközben fölpolcolhatná fáradt lábait és örülhetne, hogy immár maga mögött tudhatja az egész zűrzavaros napot. Legszívesebben távirányítóval a kezében adná át magát a lazításnak. A főzés amúgy nem jelentene gondot a férfinak. Egy kis tészta, bele a fazékba, meg üveges szósz, ennél jobb úgysem kell, ezzel ő tökéletesen boldog. Mit neki szakácskönyv, romantika meg gyertyafény!

Romantika

Romantikával, gyertyafénnyel és beszélgetéssel többnyire hasztalan próbálnád feldobni együttléteiteket, a férfi ugyanis, ha megkíván, akkor azonnal akar. A pasinak nincs szüksége gyengédségre és érzéki szavakra sem, mert tudja ő pontosan, hogy most akkor ez jó volt, vagy nem. A szertartás egy cseppet sem érdekli, amikor azonnal kezdődik a sportközvetítés. A férfinak nincs szüksége arra, hogy az együttlét olyan legyen, mintha most láttátok volna meg egymást először: nincs kifogása a jól bevált forgatókönyv ellen sem. Szexi fehérneműd csodálata helyett pedig úgyis csak az jár a fejében, hogyan tudná azt minél hamarabb lehámozni rólad.
 

Szexi fehérnemű

A szexi fehérnemű igen hatásos kiegészítő lehet, ami valóban felizgatja a pasit. Ami azonban számodra ruházkodás, az a pasi számára a legjobb esetben is csak szex. Ha tehát magadra öltöd legcsábosabb fehérneműdet, abból biztosan szeretkezés lesz, azonban ügyelj arra, hogy amikor nem használod, alaposan süllyeszd a fiók mélyére.

Egy idő után ugyanis a minden szépérzéktől mentes férfiban felmerülhet a kérdés, hogy a közös kassza tartalmát a bűnre csábító fehérnemű helyett miért nem ingatlanba fekteted?

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Mert a férfi tudja, hogy egy ruhásszekrényben soha nincs elegendő ruhadarab, és meghitt együttlét után az ágy mellett heverő csábos bugyiról garantáltan az jut eszébe, hogy mikor jön el az a pillanat, amikor súlyos költségek árán be kell szerezni egy újabb ruhásszekrényt. A férfi tehát olyan, hogy még ami tetszik neki, abból is elég egy szűkös, limitált készlet: számára nem kell a változatosságot túlzásba vinni.

Cikkünk A párkapcsolatok hétköznapi őrülete című könyv alapján készült.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük