Register
A password will be e-mailed to you.

Szeretnél, ugye, csokibarna bőrrel menni ki este a térre, anélkül, hogy UV szeánszokkal pusztítanád a bőröd egészségét, vagy órákig feküdnél az egyre veszélyesebb napsütésben? Megoldható! Kend be magad önbarnítóval!
.
Egyik kozmetikai laboratórium versenyez a másikkal, a lehető legjobb technológia kidolgozásáért, hogy ne legyünk foltosak, ne szívódjon fel túl gyorsan a barnaságunk, ne legyünk narancssárgák – hanem igazi, természetesnek ható, szép bronzbarna színt kapjon a bőrünk.
.

.

Azért a tanácsokat olvasd el!
.
Az önbarnítókat hydroxiacetonos bázisból, avagy DHA-ból készítik, ami egy kémiai vegyszer. Ezt a festékanyagot a fakéregből nyerik: ez színezi meg a bőrt. A napbarnított hatás néhány nap alatt eltűnik, viszont semmilyen károsodást vagy fertőzést nem okoz az embernek.
.
Mégis nehezen tudunk választani, mert annyira nagy a választék a kozmetikumok polcain, hogy fogalmunk sincs, mi aapján kéne döntenünk . így jobb híján marad az ár, mint szempont… No de mi segítünk!
.
Először is: önbarnítók többféle formában léteznek: lehet zselé, tej, hab, krém, máz, sőt kendő formájában is árusítják.

Használati javaslatok:

Mielőtt felkennéd az önbarnítót, bőrradírral radírozd végig nemcsak az arcod, de az egész testedet is, hogy eltávolítsd az elhalt hámsejteket. Ez az előkészítés nagyon fontos a végső siker érdekében, mert az önbarnító először a hámsejtek zónájában fejti ki a hatását. Ami szintén fontos, hogy előtte is, utána is, moss alaposan kezet.

Ha allergiás vagy valamelyik összetevőre, patikában vegyél önbarnítót, ott lehet kapni antiallergén és illatmentes típust is.
Az arcodhoz válassz hidratáló hatóanyaggal készített önbarnítót, hogy ne száradjon ki tőle a bőröd.
A test bőrének vastagsága nem egyforma az arcbőrével, ehhez választhatsz sima spray vagy tej formájú önbarnítót.

A felvitelt kezdd alulról felfelé haladva a testeden, de ne a térdekkel indíts! Figyelj oda arra, hogy egy területet csak egyszer kenj be, ne kétszer, akármennyire felszívódott is – mert a különböző mennyiség különböző mértékű barnaságot ad, vagyis foltos lesz a bőröd színe.

Az ügyetlenkébbeknek létezik spray formátumú önbarnító, nekik ezt javasoljuk. Bizonyos márkák habként értékesítik az önbarnító anyagot, ennek is könnyű a felvitele.

Ha lehet javasolni, szerintünk a testre használj spray-t – ezzel fogod elérni a lehető legegyenletesebb hatást. Az is előnye, hogy vele még a legnehezebben elérhető helyeket is eléred, például a hátadat, anélkkül, hogy ki kéne tekeredned.
.
>> A képen: NIVEA "Sun Touch" Önbarnító Arcápoló világos bőrre
Elsősorban az arc, a nyak és a dekoltázs barnítására ajánlott.Világos és normál bőrre is kapható.
A NIVEA SUN Sun Touch önbarnító
családja természetes barnaságot biztosít, mivel egyenletes barnaságot ad (nem csíkos vagy foltos a bőrfelület a felvitel után).
Mindenki bőrárnyalatának megfelelő barnaságot biztosít DHA (Di-Hydroxi-Acetone) különböző koncentrációjának köszönhetően.

* * *

Köszönjük, ha – bár kisebb összegű, de rendszeres – utalással segíted hittérítő munkánkat!

Etikus Adománygyűjtő Szervezet Logó
Evangelizálunk az online térben (Metropolita), evangelizálunk az utcán (Győztes Bárány Közösség), és mélyszegénységben élő családok között, akiket élelmiszerrel, tüzelővel és taníttatással segítünk (Nyitott Ajtók Misszió), valamint egyengetjük állami gondozott gyerekek sorsát (Legyél Nevelőszülő!).
Metropolita Egyesület 3600 Ózd, Pázmány utca 6.
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428 I Adószám: 18876842-1-05
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.