Szabadidő

Pink fantasztikus show-ra készül Budapesten – képekkel

A többszörös platinalemezes, Grammy-díjas énekesnő, Pink március 24-én végre Budapestre érkezik, hogy Funhouse című turnéja keretén belül a magyar közönséget is elbűvölje.

Az amerikai énekesnő 22 millió lemezt adott el világszerte. Legújabb, sorban az ötödik stúdiólemezének megjelenése – mely szintén a Funhouse címet viseli – kapcsán indult turnéra.

 

 

A produkció 9 kamionnal és 7 turnébusszal érkezik Budapestre. A 12 x 17 m-es színpadhoz várhatóan egy kifutó is csatlakozik majd, hogy az énekesnő még közelebb kerülhessen rajongóihoz és fordítva. A koncertet természetesen kivetítőn is nyomonkövethetjük majd.

 
 

 

Pink Funhouse turnéjának tavaszi részén az előzenekar a RAYGUN lesz, így Budapesten is ők izzítják majd  a hangulatot.
A Raygun imádja Andy Warholt, Darwint, Jimmy Page-et és Beethovent. Hát ők lennének Anglia legújabb felfedezettjei, akik visszahoznák az izgalmat és a varázst a Rock and roll világába.

Pink 3 öltözőt és egy gardrób helységet kért a crew és a management irodákon kívül. Öltözőjébe egy üveg ajtajú hűtőszekrényt, kényelmes kanapét, székeket és a környezetvédelem jegyében egy papírhulladéknak való és egy műanyag hulladéknak való szemeteskosarat kért, valamit internetkapcsolatot.
Saját szakáccsal érkezik, így a bekészítésről nincs információnk.

 

Időpont: 2009. március 24., 20.00
Helyszín: Papp László Budapest Sportaréna
Jegyek a budapesti koncertre a Ticket Express jegyirodában és az Eventim-partnerirodákban kaphatók.
Bővebb információ: www.showtimebudapest.hu »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top