4 rémmé plasztikázott világhírű sztár

Hollywoodban kötelező fiatalnak és szépnek lenni. A plasztikai sebészet azonban nemcsak széppé tehet, hanem el is torzíthat.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Gyakori hiedelem, hogy plasztikai műtéttel visszafordítható az idő, és minden szépséghiba tökéletesen korrigálható. Ezért aztán könnyű rákapni a plasztikáztatás ízére – pedig valójában, mint a műtétek általában, ez is rengeteg komplikációval járhat.

Pia pofija alaposan megduzzadt - és szinte teljesen ránctalan

Nem beszélve arról, ha egy-egy kontár orvos örökre otthagyja torz kéznyomát a páciensen, vagy éppen a pénzsóvár sebész olyan beavatkozást is elvégez, amit már nem szabadna.

Pia Zadora és a pufi pofi

Az 54 éves énekesnő neve azoknak lehet ismerős, akik emlékeznek még legnagyobb slágerére, a Jermaine Jacksonnal előadott, 1984-es When the Rain Begins To Fall-ra. Bár a dal az Egyesült Államokban csak mérsékelt sikert aratott, Európában rajongtak érte az emberek, többek között a német slágerlisták élére is sikerült felkúsznia.

Franciaországban pedig egyenesen platinalemez lett, ami azt jelenti, hogy több mint egymillió darabot adtak el a kislemezből.Amilyen gyorsan jött a siker, olyan gyorsan el is múlt, a sztár hiába próbálta mind zeneileg, mind pedig színészileg megmutatni, mit tud, nem sokak érdeklődését tudta felkelteni.Időközben a ráncok is egyre szaporodtak rajta, így aztán nem volt más hátra, mint az, hogy időről időre a plasztikai sebész asztalára kellett feküdnie. Sajnos a végeredmény nem lett túl kielégítő: ugyan ráncokból láthatóan kevesebb húzódik az arcán, ám úgy felpuffadt, mintha darázs csípte volna meg.

Joan Collins és a porcelánarc

Talán egyesek meglepődnek, mit keres egy ilyesfajta összeállításban az amerikai sztár, hiszen Joan Collins váltig állítja, életében még sosem plasztikáztatott.

Vajon mitől lett fitosabb Joan Collins orra, illetve ránctalan a bőre?

Ennek ellenére a 75 éves színésznő varázslatosan ránctalan a korához képest, és ez eléggé természetellenes. Ám a Dinasztia egykori főszereplője és számos szerelmes regény szerzője köti az ebet a karóhoz, sőt, megvetéssel viseltetik azok iránt, akik kényszeresen rohangálnak a szépészeti klinikákra.

- Rengeteg olyan híres nővel találkoztam, akik már túl vannak egy-két beavatkozáson, és mondhatom, rettenetesen néznek ki. Szinte nem is hasonlítanak korábbi önmagukra. Nekem tetszik az, amit a tükörben látok, és nem szeretnék ezen változtatni – vallja.

Állítása szerint nem kell más a fiatalos külsőhöz, csak egészséges életmód, sok mozgás és szigorú étrend, valamint egy kellőképpen zsenge korú pasi az ember mellé. Collins tudja, miről beszél, hiszen ötödik férje 32 évvel fiatalabb nála – ám azért ráncok ellen vélhetőleg ez mégsem elég.

Ornella Muti és a vámpírtekintet

Szintén 54 éves a korábban szépséges olasz sztár, aki a rendezők krémjével dolgozhatott együtt, és férfiak hada leste minden kívánságát.
A bombázót Hollywood is elcsábította, így játszhatta el 1991-ben Sylvester Stallone feleségét az Oscar című krimivígjátékban.

2003-ban még minden rendben Ornellával - de mi történt öt évvel később?

Hogy elvesztette veleszületett vonzerejét, ironikus módon pont annak köszönheti, hogy 1998-ban hozzáment egy jó nevű plasztikai sebészhez. Egy ideig csak imitt-amott alakíttatott magán, így nem volt olyan feltűnő a beavatkozás – még a 2003-ban készült képeken sem látszik művinek.

Ám a tavalyi Cannes-i fesztiválon már megdöbbentő külsejével borzolta a kedélyeket. Eltűnt a varázslatos arc és az érzéki vonások, helyükre pedig egy modern vámpírasszony kortalan, de természetellenes külseje került, felismerhetetlenné téve Itália egykori büszkeségét.

Pamela Anderson és a totális szétcsúszás

Lehagyhatatlan a listáról a mindössze 41 éves Playboy-nyuszi, akiről alig hiszi az ember, hogy egykoron szép is tudott lenni. Pedig elég csak elnosztalgiázni a szilikonmacáról a kilencvenes években készült képeken, ahol tényleg szexi, buja és csábos volt.

Az idő azonban neki sem tett túl jót, sőt, minél inkább igyekszik megőrizni bombanő-státuszát, annál kínosabban fest szűkre szabott ruhácskáiban, melyekből kilóg narancsbőrös feneke. De nem csak a hátsója sínylette meg Anderson léha életmódját, hanem az arca is.

Tényleg borzalmasan megcsúnyult Pamela

Szó szerint egy kiélt utcalányéra hasonlít az egykori Baywatch-bige tekintete, és ezen a számtalan műtéti beavatkozás sem segít, épp ellenkezőleg.

Vastagra mázolt, felpumpált ajkai és feszesre húzott bőre nemhogy csábítóan hatna, de annak a férfinak is elveszi egy időre a kedvét a nőktől, aki már régóta nem élvezte a gyengébbik nem társaságát.

OLVASD EL EZT IS!

  • pamela anderson
  • plasztika

2009 legiszonytatóbb plasztikái

Ezt is szeretjük