Az emberek fantáziája végtelen, ha szexuális játékszerekről van szó. Mert mi van akkor, ha nincs a közelben a jól bevállt gumibaba, vagy egyszerűen nem kattan emberünk a latex érzésére? A Cracked.com gyűjtése szerint Ohióban egy férfi a piknikasztalt választotta szerelme tárgyául, egy 60 éves pasi pedig közlekedési táblákkal közösült. De meg kell említenünk a biciklijével szexelő perverzet is, és nem maradhatott ki a sorból az a lúzer kínai sem, akinek a farka úgy beszorult egy pad résébe, hogy azzal együtt kellett kórházba szállítani. Szavazza meg, melyik a legfurább tárgy, amit ember megdugott - és nyilvánosságra került!

1. Piknikasztal

Ohio államban egy férfit azzal vádoltak, hogy megdugta a piknikasztal közepén tátongó ernyőtartó lyukát. Az eset akkor látott napvilágot, amikor a szomszédja feljelentést tett ellene, és bizonyítékul több DVD-vel is szolgált a rendőrség számára - a szexuálisan túlfűtött úriember ugyanis nem egy alkalommal esett neki a bútordarabnak a teraszon. A gyanúsított beismerte furcsa szokását és azt is bevallotta, hogy nem csak kint, de még bent a házban is szexelt az asztallal. Négyrendbeli közszeméremsértés miatt indítottak ellene eljárást, de 20.000 dollár óvadék fejében szabadlábon védekezhet.

Képaláírás

2. Jelzőtábla

Dél-Dakotában szintén szomszédjának köszönhetően bukott le az a 60 éves férfi, aki közlekedési jelzőtáblákat tett magáévá. Letartóztatása után egy halom videoszalag került elő, a rendőrség szerint közel két év termése lett megörökítve - az öregember saját maga rögzítette az aktusokat a kamerájával. Szerelembe viszont nem csak a kresztáblákkal esett, a felvételek tanúsága szerint szado-mazo felszerelésben még az ajtófélfát is megrontotta.

3. Kerékpár

Egy 51 éves amerikai férfira pont akkor nyitottak rá, amikor egy szál pólóban töcskölte a biciklijét. Az őt leleplező takarítók többször is kopogtak a szobája ajtaján, és mivel a pasi válaszra sem méltatta őket fontos dolga közben, saját kulcsukat használták. Persze utána azonnal értesítették a rendőrséget, a perverz férfi pedig azzal próbálta menteni a bőrét, hogy csak túl sokat ivott, azért gerjed rá a bringára. 3 év felfüggesztett börtönt kapott a nyugalom szexuális cselekménnyel történő megzavarása címén.

4. Utcai lámpa

Angliában egy utcai lámpát hágott meg egy verőfényes, februári napon, nyilvános helyen egy 32 éves ember. Az eset ráadásul egy tucatnyi iskolás gyerek és fiatal nő szeme láttára történt, akiket nem kicsit sokkolt a látvány. A férfit hamarosan le is tartóztatták közszeméremsértés gyanújával, de a többi szexuális gonosztevőhöz képest valami oknál fogva az ő neve nem került nyilvánosságra.

5. Pad

Késő éjjel egy bizonyos Hszing úr magányosan sétálgatott a LanTian parkban, ahol menthetetlenül úrrá lett rajta a szexuális vágy. Hirtelen ötlettől vezérelve úgy gondolta, hogy kanossága csillapításához a legmegfelelőbb eszköz a közelében lévő, fémből készült pad. Be is próbálkozott az egyik résnél, aztán úgy járt, mint Micimackó Nyuszinál: befelé még tágas volt, de kifelé már sehogy sem mozdult. Lankadni meg csak nem akart, ezért kénytelen volt rendőrségi segítséget kérni, végül a mentő szállította el paddal együtt a férfit. Közel négy órás munka után szabadították meg szerelme tárgyától, szakemberek szerint csupán egy órán múlott, hogy nem kellett levágni a péniszét is.

6. Autó, helikopter

Edward Smith tizenhárom éves volt, amikor először szerelmes lett egy autóba, és tizenöt évesen már el is veszítette szüzességét az egyik modellel. Jelenleg Vanília, a fehér Volkswagen Bogár az elsőszámú szerelme - férfiak és nők soha nem is érdekelték, ám egyszer félredugott: egy helikopterrel is sikerült intim kapcsolatba lépnie. Amúgy romantikus pasi, verseket is ír a kiválasztottnak, ráadásul remekül érzi magát: "Nem vagyok beteg és senkit sem akarok bántani. Tudom mi rejtőzik a szívemben, és ezen nem is kívánok változtatni. Egyszerűen csak az autókat szeretem."