Nagy társkereső-körkép

Hogyan találd meg a nagy Ő-t?

Bármennyire is próbálkozol, nem akad utadba az Igazi? Ideje új módszerekhez folyamodnod!

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Egyetemistaként valahogy minden könnyen megy, beleértve a hajnalig tartó bulizást, az éjszakai beszélgetéseket, a legjobb klubok felfedezését, nem utolsósorban pedig az ismerkedést. Ahogy azonban az ember dolgozni kezd, megváltozik az élet.

A hajnalig tartó bulik egyre ritkulnak, ahogy társat is egyre nehezebben találni, ahogy telnek az évek.

Ha nem tartozol azon szerencsések közé, akiket már az egyetemi évek alatt eljegyeztek, és jelenleg pár nélkül éled az életed, de a szórakozóhelyeken történő flörtölés már nem a te asztalod, ideje új módját választani az ismerkedésnek.

A következő lehetőségek nemcsak megbízhatók, de nagy eséllyel találhatod meg segítségükkel az életre szóló szerelmet! Merj belevágni!

Néhány kattintásra a szerelemtől: internetes társkeresők

A vélemények igencsak megoszlanak az internetes társkeresőkről. Az azonban tény, hogy a legnépszerűbb társkeresési forma manapság, főként azok körében, akik kevésbé látogatják az ismerkedésre alkalmas szórakozóhelyeket, vagy nem találják más módját az ismerkedésnek.
Társkeresők tucatjaival találkozni az interneten, köztük számos jó hírű weboldallal. Az oldalakat általában regisztráció után használhatod, ekkor lehetőséged van egy saját lap vagy hirdetés összeállítására a személyes adataid megadásával, illetve igény szerint fényképek feltöltésével.

Eldöntheted, hogy milyen néven szerepelj az adatbázisban, melyek azok az adatok, amelyeket bárki láthat, és a fényképeid közül is magad választhatod ki azokat, amelyeket bárkinek megmutatsz. Mivel az internetes társkeresők esetében szinte lehetetlen ellenőrizni, hogy a regisztráló valós adatokat adott-e meg, és valós fényképeket töltött-e fel, csalókkal itt is találkozni. Az oldalak egy része éppen ezért egy bizonyos - általában jelképes, 1000-1500 forintos - összeghez köti a regisztrációt.
Mindez azonban nem garantálja, hogy nem futsz össze szélhámosokkal: ha nem akarsz csalódni, lehetőleg jó hírű weboldalon keresgélj, és csak azután menj bele a személyes találkozóba, ha némileg meggyőződtél róla, hogy valós személlyel van dolgod.

Az Igazi, tálcán kínálva: társkereső klubok

Bár az internetes társkeresők igencsak felvették a versenyt a társkereső klubokkal az utóbbi időben, az ismerkedés eme hagyományos formája még most is népszerű.
A társkereső klubok mellett szól, hogy elsősorban olyan férfiak és nők a tagjai, akik komoly kapcsolatra vágynak, így komoly, felelősségteljes partner társaságát keresik. Egyes klubok például kikötik, hogy kizárólag jogi értelemben szabad személyek lehetnek tagok, mások felsőfokú végzettséghez kötik a klubokba történő belépést, megint mások ezeken túlmutató szempontokat is figyelembe vesznek a jelentkezők szűrésénél.
A társkereső klubok nagy része bármilyen életkorban lévő személyek jelentkezését szívesen fogadja, míg mások többnyire viszonylag fiatal, ám már komoly kapcsolatra vágyó ügyfélkörrel rendelkeznek.

A jelszó pedig a diszkréció. A társkereső klubokba történő belépés szinte minden esetben bizonyos összeg befizetése mellett lehetséges, ezt megelőzően azonban egy személyes találkozón kell részt venni az adott klub vezetőjével vagy munkatársával. Minél kötetlenebb, természetesebb légkörben zajlik ez a beszélgetés, annál biztosabb lehetsz benne, hogy jó helyen kopogtattál.
A taggá válást követően feltérképezik az igényeidet, és attól függően ismertetnek meg más tagokkal - első körben kizárólag fényképek és adatlapok segítségével.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Podcast-sorozatunk legújabb részében a testpozitivitás került terítékre. Tényleg építő jellegű vagy egyre egészségtelenebb a body positivity mozgalom? Mitől függ a testünkkel való viszonyunk? Miért mennek általában a nők plasztikáztatni?

Promóció

A társkereső iroda amellett, hogy tagjai részére közös programokat is szervez, alapvetően közvetítő szerepet tölt be: ha úgy látja, egymáshoz illő személyekre lelt, általában a nő telefonszámát adja meg a férfinak, azaz megteszi az első lépést az első, klasszikus randevúhoz vezető úton.

Ezt is szeretjük