Register
A password will be e-mailed to you.

A szempillaspirál elkerülhetetlenül szükséges a szemünk kisminkeléséhez. Intenzitást és mélységet ad a tekintetnek. Viszont ahhoz, hogy valóban igéző szemeket varázsoljunk magunknak,  egyáltalán nem mellékes, hogy sikerül-e a megfelelő terméket kiválasztani.
.
A megfelelő termék kiválasztása

Hogy jól válasszunk szempillaspirált, azzal kell kezdenünk, hogy kiválasztjuk saját szempillánk típusát. Vannak rövid és vannak hosszú típusú szempillák, ennek megfelelően kell kiválasztani a spirál kefe-részének formáját.
A hosszú pillákhoz un. "mascara volume", vagyis olyan spirál kell, ami testességet ad a pilláknak, hogy vastagabbnak tűnjenek.
A rövidebb szempillákhoz pedig válasszunk hosszító spirált, ami optikailag képes hosszabbá varázsolni a pilláinkat.

A kívánta hatás elérése – legyen hosszabb és vastagabb!
Ha hosszabb szempillákat szeretnénk – akkor ne fessük ki a szempillákat belülről. Egyetlen könnyű kefélés a szempillákon felülről elég.
Természetes és lezser hatás érdekében – Kisfejű spirállal válasszuk szét egymástól a pillákat, hogy ne ragadjanak össze és ne "tömbösödjenek"
Göndörödő pillák – először felülről fessük ki a szempillákat, és utána alulról húzzuk végig rajtuk a spirált

A nekünk való színek
A fekete: észrevétlenül kölcsönöz nőies vonzerőt a tekintetnek
A lila vagy a zöld: meglágyítják, feloldják a tekintetet

Hajszín szerint:
A sötét szemű, barna hajúaknak – az igazi, hamisítatlan fekete színű szempillaspirált javasoljuk
A szőkéknek és a vörös hajúaknak, akiknek világos a szembogaruk – használjanak estére feketét, a kifinomult, dögös hatás érdekében, de napközben jobban állnak nekik a lágyságot adó színek: a lila, a kék vagy a barna

A helyes gesztusok
Helyezzük egy pillanatra a spirált a szempillák tövéhez, majd onnan húzzuk végig a szempillatőtől egészen a végekig. Fontos, hogy a lehető legtöbb pillát érjük el a festékkel, ezért tanácsos cikk-cakk mozdulattal húzni végig a spirált.

Hogy mégis elkerüljük a pillák összeragadását, rendszeresen meg kell tisztogatni a spirálunk fejét. Ha túl sok festék került fel, helyezzünk egy papírzsebkendőt a felső és alsó pillák közé, és csukjuk össze a szemünket.

Fontos!
– Mindig tisztítsd le lefekvés előtt a szemfestéket a szemedről és a pilláidról is, egy szemfesték lemosó termékkel
– Mielőtt kifested a szempilláidat, mindig mosd le és szárítsd meg
– A kifestés után pár másodpercig ne pislogj, hogy a szemfesték megszáradhasson a szempillákon

Amit ne csinálj:
Ha már nem friss a szempillaspirálod, előfordulhat, hogy a benne levő festék összecsomósodik. Mindig ügyelj rá, hogy vegyél le a pilláidon ragadt festék mennyiségéből, mert – főleg a vastagon felvitt fekete – nagyon megkeményítheti a tekintetet.
Szintén fontos, hogy ne fesd ki belülről a pillákat, ha nem akarod felerősíteni a szemkarikáidat!

Waterproof
A vízálló szempillaspirál nagyon hasznos találmány, mert nemcsak a víznek áll ellent, de az esőnek és a könnynek is… Segítségükkel leáldozott a fekete könnyekben úszó szem alatti patakok kora! Ráadásul, az új típusok nagyon kímélik a pillákat, amik nem töredeznek meg tartós viselés esetén sem, úgyhogy a vízálló szempillafestéket egész nap fenthagyhatjuk.

Glamour / éjszakai csillogás
Estére még hangsúlyosabb szemfestésre van szükségünk. A bársonyos tekintet érdekében felvihetünk mégegy réteg szempillafestéket /magyarul mégegyszer átspirálozhatjuk a pillákat/, miután az első réteg szempillafesték már biztosan megszáradt.

 

* * *

Köszönjük, ha – bár kisebb összegű, de rendszeres – utalással segíted hittérítő munkánkat!

Etikus Adománygyűjtő Szervezet Logó
Evangelizálunk az online térben (Metropolita), evangelizálunk az utcán (Győztes Bárány Közösség), és mélyszegénységben élő családok között, akiket élelmiszerrel, tüzelővel és taníttatással segítünk (Nyitott Ajtók Misszió), valamint egyengetjük állami gondozott gyerekek sorsát (Legyél Nevelőszülő!).
Metropolita Egyesület 3600 Ózd, Pázmány utca 6.
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428 I Adószám: 18876842-1-05
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.