Egykor vékony sztárok megdöbbentően elhízva

Egy kis lazaság is elég, és a felesleges kilók máris gyarapodni kezdenek. Íme, az elmúlt időszak legdurvábban elhízott sztárjai.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kevin Federline

Az egykori háttértáncos 2004 nyarán, nem sokkal második gyermeke születése után hagyta el párját, Shar Jacksont. Röviddel ezután Britney Spears-szel kezdett randizgatni. Három hónap járás után aztán hivatalosan is bejelentették, hogy eljegyezték egymást, ősszel pedig össze is házasodtak.


A családalapítással sem teketóriáztak sokat, Britney ugyanis az elkövetkező két évben két gyermeknek is életet adott. Az álompár házassága ekkorra viszont már úgy megromlott, hogy Spears végül beadta a válópert.

Válás ide vagy oda, Federline mindenképpen jól járt, hiszen a mai napig profitál a világ egyik leghíresebb énekesnőjével kötött házasságából. Britney-nek például havi 20 ezer dollárt kell fizetnie a gyerektartásért.

Ám az időközben rapperré avanzsált táncosnak is kijutott a rosszból, hiszen jócskán elhanyagolta magát, és iszonyatosan elhízott. Az egykor jóképű és vékony szívtipróból egy nagydarab, hájas mackó lett, aki mostani külsejével biztosan nem tudta volna elcsábítani Spears-t.

A nők azonban még ennek ellenére is buknak a megduplázódott testsúlyú Federline-ra, hiszen jelenleg az exkézilabdás Victoria Prince-szel kapták le, amint egy Las Vegas-i kaszinóból távozott.

Jessica Simpson

Az utóbbi hetek bizonyos szempontból másról sem szóltak, mint Jessica Simpson túlsúlyáról. Már az meglepte a tengerentúlon a rajongókat, hogy a szexi szőkeség hirtelen stílust váltott, és a popból átnyergelt a country-ba.


Az pedig főleg kiverte a biztosítékot sokaknál, hogy az imidzsváltás jegyében egy vastag combú, nőiesen teltkarcsú Simpson jelent meg a színpadon. Neki is estek sokan, hiszen az amerikaiak képtelenek voltak feldolgozni az énekesnő súlygyarapodását, a média részéről pedig kapott hideget-meleget.

Az elhízás ugyanis főbűnnek számít az álomgyárban, amiért azonnali kirekesztés és megalázás jár, és ezt a korábban karcsú alakkal rendelkező Jessica sem kerülhette el. Sokan támadták, még többen megalázták, de azon senki sem gondolkozott el, hogy még így is elképesztően dögösen fest.

Ellentétben a nullás méretűre aszott, csontsovány celebekkel, akik korántsem olyan vonzóak, mint amilyennek hiszik magukat. Simpsont csak néhányan vették védelmükbe, többek között húga, Ashley, illetve a hatalmas fenekét büszkén mutogató Kim Kardashian. Ők legalább nem felejtették még el, hogy a teltkarcsú hölgyek is lehetnek vonzók.

Gerard Depardieu

A legendás francia színészre rá sem lehet ismerni, olyan mértéktelenül hízott el az elmúlt években. A hatvan éves Depardieu-ért évtizedekkel ezelőtt nők ezrei rajongtak, hiszen kedvességének, humorának egyszerűen lehetetlen volt ellenállni, de vékony, szálkás alakja is kifejezetten vonzóvá tette a hölgyek szemében.


Az egykori szívtipró azonban olyan kiábrándító átalakuláson esett át idősebb korára, amivel korábban Marlon Brandónál vagy Orson Welles-nél találkozhattunk. Depardieu-ből mostanra egy méretes hústorony lett, aki köztudottan képtelen ellenállni az ínycsiklandó ételek csábításának.

Ez érthető is, hiszen három híres párizsi étterem tulajdonosa, de birtokain szőlőtermesztéssel és borászattal is foglalkozik. A falánkságot nehéz legyőzni, ám a torkos színész nem olyan régen mégis úgy döntött, hogy szakít korábbi zabolátlan életmódjával. Ennek a döntésnek a hátterében sokak szerint az áll, hogy Depardieu tavaly ősszel veszítette el 37 éves fiát, aki kábítószer-függőségének szövődményei miatt hunyt el váratlanul.

Kelly Clarkson

A jelenleg 26 éves lányra akkor figyelt fel Amerika, amikor győztesen került ki az American Idol vetélkedő első évadából. A műsorban többek között Aretha Franklin és Celine Dion dalainak eléneklésével kápráztatta el a zsűrit és a nézőket. A tehetségével és a hangjával tehát nincsenek gondok, ám az már sokaknak szemet szúrt, hogy Clarkson karrierje kezdete óta küzd túlsúlyával.

Az énekesnő mindent megtesz azért, hogy leadja a felesleges kilókat, és ez sikerült is már neki néhány alkalommal, legutóbb azonban megint feltűnően pufin jelent meg a nyilvánosság előtt.


A show-biznisz kegyetlen világában pedig nagyon kell vigyázniuk a hírességeknek, hogy hibátlan külsejüket és makulátlan alakjukat ne érhesse semmiféle támadás. A jelek szerint Clarkson azonban megint elveszített egy újabb, elhízással vívott csatát.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Mindeközben a sikerrel és népszerűséggel nincsen gondja, hiszen lemezeiből mintegy kétmillió példányt adtak el világszerte. Arról nem is beszélve, hogy kilenc dala kúszott fel a Billboard 100-as toplistáján a legjobb tíz dal közé.

OLVASD EL EZT IS!

  • jessica simpson
  • kate winslet

Hájastól a véznáig és vissza

Ezt is szeretjük