Szívbeteg a sztár, ki kell vizsgálni

Kórházba kényszerül a beteg Dukai Regina!

Veleszületett szívbetegsége miatt tinikora óta vannak panaszai Dukai Reginának - A szépség egy közelmúltban történt rosszulléte után döntött: alapos kivizsgálásra megy.

Dukai Regina karácsonyi menüje sikert aratott! képgaléria

2009.02.06 13:25ma.hu - Fotó: dukairegina.hu

Kórházba kell feküdnie Dukai Reginának - Az énekesnőnek megvastagodott a szívbillentyűje, nem megfelelő a vér áramlása a szervben.

A sztár már tinilányként küzdött a tünetekkel, rendszeresen gyógyszert szedett. Nemrég újra rosszul lett, s eldöntötte: kivizsgáltatja magát. Kardioedzéseket nem végezhet, ha kifárad, fulladni kezd. Emiatt pluszkilókat is felszedett. Szeretné megtudni, nincs-e komolyabb problémája, újra a régi akar lenni - mondta el a Blikknek a sztár.

Dukai Regina problémája teljes megoldására egyelőre nem ismer módszert: panaszai legfeljebb enyhíthetők, a gyógyszerek szedésével tudja kordában tartani a dolgot.

A sztár nem tud arról, hogy betegsége gyógyítható lenne. Fekvő helyzetben is gyakran okoz neki gondot, fulladni kezd, fel kell ülnie, de akkor meg véget nem érő köhögés jön rá.

Amikor kamaszként elkezdett megnyúlni, súlyosbodott a szívbillentyű-probléma, mára azonban sokkal durvább a helyzet. Ráadásul, Regina szíve az időjárásra is érzékenyen reagál, a stresszről nem is szólva.

A szépséges modellnek és énekesnőnek gyakori orvosi ellenőrzésre van szüksége.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.