18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

A tökéletes szex 4 titka (18+)

És 4 tipp a nőtől, hogy valóra váltsd

A nők nyelvén beszélni könnyebb, mint hinnéd. Tudd meg, mire vágyik az ágyban, és váltsd valóra!

Meglátni és ágyba vinni. A férfi vágyának ébredése nagyjából ennyiben összefoglalható, és ez az az igen kevéssé misztikus érzés, amire azután a szerelem szót ráaggatja.

A nő ezzel szemben kifogyhatatlan türelemmel remél, hogy egyszer majd csak akad egy olyan pasi a föld kerekén, aki nem csípője ívébe és combja rejtekébe bolondul bele, hanem egyszerűen csak megszereti.

A szerelmes csókon és a Csipkerózsika-illatú tündérmesén túl természetesen ott van a szex is, de ahhoz, hogy az ágyadban is tudd tartani a nőt, nem árt ismerned apró titkait.

Teremts hangulatot!

A hálószoba küszöbén való bíbelődés, a hajkorona cirógatása férfiszemmel az egyik legfölöslegesebb kelléke a szexnek, a nő számára azonban az egyik legfontosabb. In medias res indítani a szeretkezést lehet, és nem feltétlenül kell teljes körű wellness-szolgáltatást nyújtanod a nőnek, mielőtt ágyba bújna veled, de akkor a levegő szikrázzon, még mielőtt a melltartókapcsot kezdenéd birizgálni. A legtöbb férfi az első randevúk lázas izgalma után a vadító nyelvcsaták szexuális energiájáról teljesen megfeledkezik, és ami a szenvedélyből marad, az mindössze egy jelzésértékű puszi a szomjazó ajkakra. Mindez pedig nem elég, mert a nőt újra és újra meg kell hódítani, elcsábítani, mintha minden alkalom az első lenne.

Így váltsd valóra: a flörtöt és a csókot tehát párkapcsolatban se helyezd tiltólistára, mert a jó szex nem működik gombnyomásra, mint a tévé. Kezdd a ráhangolódást még jóval hazaérkezés előtt, és, ha éppen párod is huncut hangulatban van, használd ki egy kis flörtre. A kedves pusziknak pedig ints búcsút, és csókold meg kedvesed határozottan, izgatóan, amivel tudtára adod, hogy ma nem egy rutinszerű, gyors szeretkezésben lesz része.

Szenvedélyek labirintusa

Egy biztos: a jó szex titka nem a langyos érintésekben és a tétova simogatásokban rejlik. Ha szabadjára engeded a szenvedélyt, és mindig megpróbálsz valami spontán újdonságot csempészni a szexbe, akkor kedvesed az idő múlásával éppen annyira fog vágyni rád, mint korai, fülledt hangulatú szeretkezéseitek során.

Így váltsd valóra: ha szeretnéd az ujjad köré csavarni párodat, akkor lepd meg a legváratlanabb időben, amikor tudod, hogy ráér, és vidd el egy isten háta mögötti kuckóba, útközben pedig ne a napi gondokról és az egyre hosszabb bevásárlólistáról beszélgessetek, hanem vágyaitokról. Oszd meg vele, hogy te mit élvezel a legjobban összebújásaitokban, és kérdezd meg tőle, hogy ő mire vágyna az ágyban. Így mire megérkeztek, az előszobában nemcsak a kabát kerül le rólatok, de a szenvedély is a tetőfokára hág.

Csók az ölre

Az újdonságok és a meglepő szex mellett persze vannak olyan örökzöld fogások, melyekkel akkor is fel lehet izgatni a nőt, ha éppen nem a legszenvedélyesebb időszakát éli. Az orális szex nemcsak neked jelent különleges örömet, de kedvesed számára is legalább akkora élvezet, amikor félretéve saját vágyadat csak arra koncentrálsz, hogy neki jó legyen.

Így váltsd valóra: csókolgasd végig finoman kedvesed testét, és mielőtt a lényegre térnél, fordíts elegendő időt ölének izgatására is. Amikor csókkal illeted a párod csiklóját, fontos, hogy mindezt élvezetből tedd, és ne várj el feltétlen viszonzást, ezzel ugyanis könnyen tönkreteheted az egészet. Ha kedvesed már az első izgató érintésnél tudja, hogy a mindent elsöprő gyönyör után nem lesz ideje az orgazmus lecsendesedő hullámait kiélvezni, mert a kedvességért cserébe nem minden hátsó szándék nélkül öledbe hajtod a fejét, akkor biztos lehetsz benne, hogy inkább lemond a gyönyörről.

Szemezz vele!

Az ágyrengető örömök mellett a nőnek az is fontos, hogy szex közben hogyan viszonyulsz hozzá. A szembekötősdi és a bilincselés is élvezetes lehet, azonban egyik vadító szexjáték és pozíció sem annyira izgató, mint a tekinteted. A nőnek fontos, hogy aktus közben ne csak érintésekkel és hangokkal adjátok egymás tudtára érzelmeiteket, de néhány szenvedélyes, gyönyörtől fátyolos pillantással is.

Így váltsd valóra: nincs az a gyönyör, amit egy érzéki pillantással ne lehetne még tökéletesebbé varázsolni. A legjobb, ha olyan pózt választasz, ami még heves szeretkezés közben is lehetővé teszi a szemkontaktust.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Aktus közben keresd meg időnként párod tekintetét, és ne csak a mozdulataiddal mondd el az érzelmeid! Ha pedig az öröm hullámai már elhalványultak, a csendes szundikálás helyett szánj időt egy kávézásra vagy beszélgetésre, mert a bugyiszaggató szex mellett a gyengédség az egyik legerősebb fegyver, amivel minden nőt el lehet csábítani.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük