Rémesen szétműttette magát Michaela Romanini

A dúsgazdag híresség a plasztikai műtéteknek köszönhetően úgy néz ki, hogy gyerekeket lehetne ijesztgetni vele.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Michaela Romanini bizarr módon szerzett magának hírnevet: az itáliai előkelőség Jocelyn Wildensteinnel karöltve mint a történelem legszörnyűbbé plasztikáztatott nőinek egyike él a köztudatban.

Nem is emlékeztet emberi lényre

A milliomosnő szülőhazájában, Olaszországban ismert csak igazán, azonkívül, hogy unokahúga szerencsés férjhezmenetelével bekerült az olasz miniszterelnöki családba, nem sokat lehet róla tudni.

Horrorfilmbe illő arca azonban mindenkinek ismerős lehet, számtalan pletykalapban és internetes fórumon felbukkantak már a róla készült iszonytató fotók humorforrásként vagy elrettentő példaként.

Freddy Krueger semmi hozzá képest

Michaela torz ábrázatát nézve nehéz elhinni, hogy a plasztikarajongó hölgy még csak a negyvenes éveiben jár, de az ember még azt is megkérdőjelezi, hogy tényleg nő-e a képeken szereplő szörnyszülött.

Bár az előkelőség kísértetiesen hasonlít Donatella Versacéra, a szétműtött divathercegnő természetesen bájos, hamvas arcú leánykának tűnik a rémmé szabdalt milliomosnő mellett.

Michaela kollagénnel telepumpált ajkai Mick Jagger táskaszáját idézik tízszeres nagyításban, burjánzó szemöldöke pedig bajusznak is beillene.

Sztárok plasztika előtt és után

Nézegess képeket!

Elolvasom
Hátborzongató szemeit mintha csak az olcsó horrorfilmek szörnyeitől kölcsönözte volna, zsírosan fénylő, agyonszoláriumozott bőre pedig olyan, mintha barna cipőfénnyel suvikszolták volna ki. Arcát és nyakát ijesztően mély ráncok szabdalják, amelyek még húsz évet hozzáadnak a korához, és ezen a playboymacásra szilikonozott, felpolcolt keblek sem segítenek.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

A sokkoló fotókat nézve érthető, miért nevezik Michaelát sokan Olaszország legfélelmetesebb előkelőségének.
Ezt is szeretjük