Többé nem teszi ki a cicit?

Victoria Beckham: Már nem bírtam, hogy a mellem a nyakamban van

Mik vannak - Megelégelte Victoria Beckham, hogy olykor meglehetősen mosolyra fakasztó képek is születtek róla. Lehet, hogy újabban már csak elegánsan és szigorúan csukott dekoltázzsal fog járni?

Victoria dekoltázsán valóban volt mit nézni! képgaléria

2008.12.15 10:31ma.hu

Határozottan új külsőt öltött a sztárfocista divatmániás neje - Úgy tűnik, Victoria Beckham eldobta a "nőcis cicis" stílust, helyette újabban egy elegáns dívára hasonlít...

Szexi, de a lényeget takaró ruhákban, rafinált szabású felsőkben jelenik meg, igaz, a lehetetlenül magas cipőkről még mindig nem szokott le...

Victoria visszafogott, elegánsra váltott

A minap az egykori Spice Girl a Daily Mail-ben bevallotta, kezdte zavarni, hogy egyes képein úgy fest, mint akinek a mellei a nyakában vannak.

Tény: a ruhái igencsak rásegítettek, hogy semmi sem maradjon fedve a kíváncsi férfi szemek elől. Különösen, hogy szexi, fűzős felsőkkel a kérdéses részre irányította a figyelmet...

Beckhamné dekoltázsának a csodájára jártak, még akkor is, ha nem teljesen természetes idomok bukkantak elő a csinos ruciból...

A 34 éves énekesnő, három kisfiú édesanyja nemrég divattervezőnek csapott fel - kollekcióját nemrég mutatta be -, ezért úgy gondolja, magának is jó példával kell elöl járnia.

Stílusosan, ízlésesen öltözik, és korábban a frizuráját is megváltoztatta. A szőkesége a múlté, most a fiús, fekete fazont részesíti előnyben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.