5 dolog, amitől a férfi falnak megy

Egy kapcsolat indulása nem feltétlenül zökkenőmentes. Nem árt, ha odafigyelsz, mi fogadja nálad a pasit, mikor először viszed haza!

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Mikor a férfi először lépi át a nő lakásának küszöbét, kissé feszeng, nem talál-e valahol pogány oltárt, vagy nem kell-e rózsás függönyöket nézegetnie a hálószobában. Vannak azonban olyan dolgok, melyek még ezeknél is jobban frusztrálják a férfit.

Jelenlévő exek

A legzavaróbb dolog egy új pasi számára a lakásban maradt exbarát nyomaival szembesülni.

Nem szerencsés megtartani - vagy legalábbis látható helyen hagyni - a volt barát megmaradt alsónadrágjait, pólóit, nyakkendőit. De még ezeknél is sokkal bizarrabb – ugyanakkor egyértelműbb – jelnek számít az íróasztalon vagy a könyvespolcon felejtett közös fénykép. Ezen nincs is mit szépíteni, elég egyértelmű üzenetnek számít az ex holmijainak jelenléte. Az új pasid teljes joggal gondolhatja, hogy nem vagy még túl korábbi szerelmeden.

Bugyik szerteszét

A férfi kedveli a csipkés bugyikat, tangákat, illetve szinte bármilyen fehérneműt, amiben benne rejlik annak lehetősége, hogy hamarosan lehámozhatja rólad. Ha azonban ez az alsónemű nem rajtad van, hanem a hálószoba vagy a fürdő közepén, esetleg félig kikandikál a szennyestartóból, már korántsem olyan erotikus látvány. Sokkal inkább illúzióromboló. Gyilkolja a férfi fantáziáját, mert azt ő rajtad látja szépnek. Ha azonban a fehérnemű piszkosan hever a padlón, tudatalattijában felmerül, hogy neki itt már nincs semmi tennivalója.

Macskaalom

A férfiak többsége valószínűleg kutyapárti. Aki pedig az ebeket kedveli, az jó eséllyel kevésbé barátkozik a macskákkal. De még ha pasid kedveli is a cicákat, alighanem visszafogottabb rajongást mutat a négylábúak végterméke iránt. Persze, ha macskát tartasz a lakásban, nyilván nem lehet elkerülni, hogy macskaalmot is. De arra azért nem árt ügyelned, hogy, ha egyébként az előszobában szoktad tartani ezt a nem kimondottan illatos dolgot, legalább a pasi első látogatása alkalmával helyezd át máshová. Ne ez legyen az első, amit meglát a lakásban.

Kaktusz a hálóban

A pasi fejében a nőiesség legkevésbé sem tüskés, szúrós dolgokkal fonódik össze. Bár valószínűleg sosem fogja elmondani - talán ő maga sincs tisztában vele -, igenis zavarja egy nagyobbacska kaktusz a hálószobában. A feng shui nyugati világban való elterjedése óta pedig azt is tudhatod, hogy a tüskés dolgok nincsenek jó hatással az energiaáramlásra. Lecsillapíthatják a kettőtök közti szexuális feszültséget. De, ha az ilyesmiben nem hiszel, gondolj bele abba, milyen kellemetlen lehet, ha egy hirtelen felindulásból elkövetett erotikus cselekmény alkalmával, a szenvedély hevében egyszer csak valami szúrós növény állja utatokat a szobában.

Szépfiús poszterek, naptárak

Bár valószínűleg már kinőttél a kamaszkorból, előfordulhat, hogy maradt még néhány dolog a falon, ami tizenéves önmagadra emlékeztet. A mezítelen felsőtestű egykori popsztárok, vagy a párás tekintetű naptárfiúk láttán szinte minden férfit a sikítófrász kerülget.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Nem egyértelmű, hogy egyfajta féltékenység van-e ebben, vagy inkább úgy érzi a pasi, mintha egy tizenéves leányzó hálószobájába tévedt volna. Mindenesetre szerencsés az ilyesmit még időben eltávolítani a falról – amennyiben hosszabb távú terveid vannak a pasival.

Ezt is szeretjük