Nicole Kidman végre megmutatta cuki kisbabáját

A kis Sunday Rose júliusban született, a büszke sztármami pedig végre megmutatta őt a világnak.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nicole Kidman meglehetősen különleges módját választotta annak, hogy megmutassa a világnak az elsőszülött babájáról készült fényképet.

Végre bárki megcsodálhatja a szép kisbabát

Az Oscar-díjas színésznő hétfőn Oprah Winfrey vendége volt, és a beszélgetés során megragadta az alkalmat, hogy megmutassa az édes kis csöppséget a híres műsorvezetőnek.

Kidman egy fekete-fehér fényképet nyújtott át Winfrey-nek, az egyik operatőr pedig azonnal ráközelített a különleges meglepetésre, amin a bájos kismama és alvó babája látható.

A lesifotósok előszeretettel vadásznak a hírességek gyermekeire, Kidman lányát azonban ez idáig csak részben sikerült megörökíteniük – egy takaróba csavarva, a képen viszont akkor nem lehetett látni a kis Sunday Rose-t.

Fény derült a kis csöppség nevének eredetére is

Ráadásul időközben a sztárok is rájöttek, hogy sokkal jobban járnak, ha a családi fényképeket ők adják el annak a bulvárlapnak, amelyik a legtöbbet fizeti értük. Így legalább beleszólásuk lehet abba, hogy mely képek jelenjenek meg csemetéikről, cserébe pedig hatalmas összegeket vághatnak zsebre.

Az eredetileg ausztrál állampolgárságú színésznő 2008 januárjában – több hónapig tartó találgatások után - jelentette be hivatalosan, hogy három hónapos terhes, Sunday Rose Kidman Urban pedig végül július 7-én látta meg a napvilágot Nashville-ben.

A legszexibb sztármamik

Nézegess képeket!

Elolvasom
Apja Keith Urban countryénekes, akivel Kidman 2005 elején ismerkedett meg. Kapcsolatuk néhány hónap múlva komolyabbra fordult, ezért 2006 nyarán végül összeházasodtak Sydney-ben.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

A gyermek elsőre talán szokatlannak tűnő nevét Sunday Reed műgyűjtő és Urban nagymamája után kapta.
Ezt is szeretjük