Öltözködjünk

A 4 legtrendibb laptoptáska

Szerencsére leáldozott már a reménytelenül szögletes műbőr aktatáskák vagy a muszájból varratott laptoptáskák kora. Ma már ezekből is olyan széles a választék – a nőiestől a vidám tinilányosig, hogy biztos megtalálod a hozzád és a notebookodhoz illőt.

A Built New York márkájú laptopkiegészítők különlegessége, hogy vastag, masszív neoprénanyagból készülnek, kipárnázzák és óvják a laptopokat, miközben biztonságosan csusszannak be bármely táskába, bőröndbe. Speciális homokóra alakjuknak és rugalmas anyaguknak köszönhetően felveszik bármely laptop méretét, és automatikusan „beépített lökhárítóként” kezdenek működni a maximális védelem érdekében. Kaphatók Budapesten a Starking-szaküzletekben, az XMS-ben és az Apple Cornerben.

www.builtny.com
www.builtny.com
www.builtny.com
www.builtny.com

Az ördög a részletekben rejlik, főleg, ha luxuskivitelezésről van szó. Az elegáns és igényes nők laptoptáskája pont olyan, ahogy azt Alexander McQueen megálmodta. Másik kedvencünk a mogyoróbarna táska, amely az uniszex vonalvezetés kedvelőjeként téged is levesz a lábadról.

www.samsonite.com
www.samsonite.com

 

www.samsonite.com
www.samsonite.com

 

Lehetsz sportos vagy sportosan nőies, neked sem kell sokáig kutatnod. Az üde szín-összeállítású, egyvállas laptophátizsákot egyenesen a folyton mozgásban lévő, lendületes nőknek találták ki. Az egy fokkal nőiesebb jacquard-mintás darab különlegessége, hogy beépített neszesszert is elrejtettek benne, így nem fordulhat elő, hogy a kihúzó helyett a szájfényt veszed elő.

www.dicota.com
www.dicota.com
www.dicota.com
www.dicota.com

 

Vidám és gondtalan napokon, amikor előtör belőled az örök 14 éves, öltöztesd a laptopodat is vattacukor-rózsaszín vagy friss almazöld színű táskába! A sportos szíj és a csajos minták már csak a cseresznye a habon.

www.sushiekszer.hu
www.sushiekszer.hu

www.sushiekszer.hu
www.sushiekszer.hu

Táska.lap.hu »
Divat.lap.hu »
Notebook.lap.hu »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top