Szépüljünk

7 szépségtipp novemberre

Vibráló szempillaspirál, ájurvédikus arcpakolás, bőrébresztő krémek: a ködös, hideg novemberben merülj el a szépség világában! Még nem szorít az év végi hajrá, használd ki az időt és kényeztesd magad, meglátod, a kedved is jobb lesz tőle.

A hónap újdonsága: november elsejétől kapható a vibráló szempillaspirál!

Hihetetlen, de igaz: gombelemmel működik, és másodpercenként 125-ös rezgésszámmal vibrál, hogy minden eddiginél tökéletesebb szempillákat festhessünk vele. Az Estée Lauder most vitathatatlan világújdonságot hozott el hozzánk, olyan különlegességet, amely tényleg lázba hozta a szépségipart. (Semmi kétség, hamarosan a többi gyártó is kirukkol valami hasonlóval.) Az amerikai női internetes oldalak olvasói elképesztő aktivitással számolnak be a tapasztalataikról, remélem, minket is felturbóz majd az ügy!

Tipp: Az Estée Lauder TurboLash All Effects Motion Mascara TM vibrálása a kupak lecsavarásának pillanatában kezdődik. Pont úgy használhatod, mint a hagyományos szempillaspirált, de elképesztő egyenletességgel oszlathatod el a festéket a pilláidon. Persze ha akarod, egy mozdulattal le is állíthatod a pulzálást, de miért tennéd, hisz pont ez a lényeg! Egyelőre csak az Estée Lauder-szaküzletekben veheted meg, máshol csak jövőre lesz kapható.
Estée Lauder TurboLash All Effects Motion Mascara TM
Estée Lauder TurboLash
All Effects Motion Mascara TM

Legyél lépéselőnyben!

Érdekel a holisztika és az ájurvéda? Akkor figyelj! Már a világ egyik vezető kozmetikai nagyhatalma is külön termékcsaládként szándékozik bevezetni az ájurvédikus kozmetikumokat. Csakúgy mint a keleti orvoslás, a keleti kozmetikumok is az egyensúly megteremtésére törekszenek. A bőrápoló termékek növényi alapanyagokkal igyekeznek helyreállítani a bőr egyensúlyi állapotát, természetesen szem előtt tartva a bőrtípusokat is.

VLCC Red Earth
VLCC Red Earth
Tipp: A VLCC Red Earth pórusösszehúzó maszk a paradicsom, a borsmenta és a szegfűszegolaj együttes hatásának köszönhetően finomítja az arcbőrödet. Egészen száradásig hagyd fenn az arcodon, majd hideg vízzel öblítsd le. Patikákban keresd!

Kényeztesd magad!

Eddig elkényeztetett bennünket az őszi időjárás, de a november már biztosan lehangolóbb lesz. Ne hagyd, hogy elvegye a kedvedet a sötét és a nyirkosság, használd ki, hogy lelkiismeret-furdalás nélkül lazíthatsz és regenerálódhatsz! Ha úgy döntesz, hogy megérdemelsz egy kis kényeztetést, akkor a habos kávés, sütis barátnőzés, egy vadiúj cipő levadászása vagy egy újabb csipkecsoda, melltartó-bugyi szett beszerzése helyett – vagy inkább mellett – menj el valamelyik luxus-kozmetikaiszalont kipróbálni. Nem muszáj egy vagyonért a teljes kezelést kérni, mindenhol választhatsz kisebb és olcsóbb csomagot is, a luxus élménye akkor is a tiéd!

Tipp: A svájci La Prairie cég kozmetikai szalonja a MOM Parkban található House of Beauty üzletben a napokban nyílt meg, ahol kipróbálhatod akár a világhírű kaviáros szem- és arckezelésüket is.

Vedd fel a harcot az álmos reggelekkel!

Ha keveset aludtál, vagy még „húz az ágy”, az a bőrödön is látszik. Ha ripsz-ropsz el kell készülnöd, és nem mindegy az sem, hogy festesz, akkor az arcbőrödet is fel kell ébresztened. Jó ötlet – bár nem túl fincsi – a hideg víz és kötelező a tonikos áttörlés is. Ha ez nem elég, próbáld ki, hogy enyhén paskolva vidd fel a bőrödre a nappali krémet, és válassz olyat, ami azonnal javítja a bőrtónusodat.

Tippek:

Ha még nincs látható nyoma a korodnak a bőrödön, akkor válaszd a Nivea Oxygen Power élénkítő nappali arckrémjét, amely a friss oxigén segítségével üdíti fel az arcodat.

Nivea Oxygen Power
Nivea Oxygen Power

Az Erno Laszlo TranspHuse Topical arcápolója egy szuperhatékony bőrfrissítő krém, és még órákkal a felvitelét követően is feszes tőle az arcbőröd, miközben remekül hidratál, és pillanatok múlva már sminkelhetsz is fölötte.

Erno Laszlo TranspHuse Topical arcápoló
Erno Laszlo TranspHuse Topical arcápoló

A Lancaster Differently Energy Flash Skin Care Brush egy ecsetes szérum, amely még az idősebb arcbőrt is életre kelti egy simítással. A korrektoroknál már megszokott módon működik: egy csavarással adagolhatod a cseppnyi szérumot az ecsetre. Ez a kiszerelés garantálja, hogy a krémet a levegőtől elzárva megóvja a hatóanyagok épségét.

Lancaster Differently Energy Flash Skin Care Brush
Lancaster Differently Energy
Flash Skin Care Brush

A hidratáló rúzst most célszerű krémesebbre cserélni!

A hidegben és a fűtött helyiségekben könnyen kiszáradhat az ajkad, ezért ilyenkor kifejezetten jólesik a krémes rúzsok kényeztetése. Ráadásul minél krémesebb egy rúzs, annál teltebb a színe, hiszen ezekben jóval több a színpigment.

Tipp: A MAC limitált Cremesheen rúzscsaládjában biztosan találsz kedvedre való árnyalatot.

Mac Cremesheen
MAC Cremesheen

Szépség.lap.hu »
Kozmetika.lap.hu »
Smink.lap.hu »

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top