Register
A password will be e-mailed to you.

Egy izraeli szépség és spa szalon 14.000 forintnak megfelelő összegért kínál kígyó-masszázst.

A szolgáltatást 6, nem mérgező kígyó nyújtja, és a mozgásukkal masszírozzák meg a kliens fájó izmait és izületeit. Az Izrael északi részén megtalálható Ada Barak kígyó spa kaliforniai és floridai királysiklókat, gabonasiklókat és más siklófajtákat használnak.

Miss Barak szerint a csúszó-mászókkal való fizikai kontaktus nagyon relaxáló élmény. Tapasztalata szerint, amint az emberek túljutnak a kezdeti idegenkedésen vagy rossz érzésükön, és fizikai kapcsolatba kerülnek a kígyókkal, teljesen ellazulnak, és megszabadulnak minden stressztől.
"Többen mondták, hogy azáltal, hogy megfogták a kígyókat, jobban érezték magukat, relaxáltabbnak. Egy idős hölgy azt mondta például, hogy simogató volt, és olyan, mint egy kellemes hideg borogatás."

A masszázshoz használt hüllők mérete meghatározza a kezelés jellegét is: a nagyobb, testesebb állatok a mélyebb izmokban lévő feszültséget oldják, míg a kisebb termetűek amolyan "rezgő" hatással dolgoznak. Természetesen, az összes kígyó ártalmatlan, nem mérgező fajta.

* * *

Köszönjük, ha – bár kisebb összegű, de rendszeres – utalással segíted hittérítő munkánkat!

Etikus Adománygyűjtő Szervezet Logó
Evangelizálunk az online térben (Metropolita), evangelizálunk az utcán (Győztes Bárány Közösség), és mélyszegénységben élő családok között, akiket élelmiszerrel, tüzelővel és taníttatással segítünk (Nyitott Ajtók Misszió), valamint egyengetjük állami gondozott gyerekek sorsát (Legyél Nevelőszülő!).
Metropolita Egyesület 3600 Ózd, Pázmány utca 6.
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428 I Adószám: 18876842-1-05
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.