Ilyen volt, ilyen lett: Scarlett Johansson

Képekben az átváltozás!

A tehetséges gyerekszínészből az évek során valódi buja szépség lett: nézd végig az átalakulást!

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Scarlett Johansson

Scarlett Johansson 1984. november 22-én született New York Cityben. Édesanyja Melanie Sloan, lengyel bevándorló, apja Karsten Johansson, dán bevándorló. Scarlett már fiatalon érdeklődést mutatott a színészet iránt, és számos darabban feltűnt, filmes karrierje azonban 1994-ben kezdődött, a North című filmmel.

Gyerekszínészből bombázó

Az 1998-as Suttogó a világhírnevet is elhozta számára, mindössze 14 éves korában. A fiatal lány a gyerekszínészek szokásos allűrjeitől mentesen, drogbotrányok nélkül vészelte át a kamaszkor éveit, hogy 19 évesen már mint egy gyönyörű, időtlen szépség álljon a kamerák elé.

A Leány gyöngy fülbevalóval és az Elveszett jelentés szerepeiért méltán vihette haza egyazon évben a legjobb női főszereplőnek járó BAFTA díjat, emellett pedig a Hollywoodi színészek népes társaságában is világosan elhelyezte önmagát.

Scarlett Johansson nem a kérészéletű sztárocskák táborát gazdagítja, hanem fiatal kora ellenére többnyire a fajsúlyos független filmek emlékezetes főhősnőiként tűnik fel a vásznon.

Ehhez méltóan botrányairól sem cikkeznek nap mint nap a sztárallűrökre éhező bulvársajtósok. Keblei természetesen domborodnak, vöröslő dús ajka sem látott soha sebészkést, évei száma pedig szerencsére még a lárvaarcú botoxsztárok társaságától is messze helyezi.

Scarlett és a szex

Magánélete sem kimondottan botrányos: bár emlegették már egy párként Benicio del Toróval és Justin Timberlake-kel is, ezen szerelmek történetét valójában homály fedi. Brian De Palma legújabb filmje, a Fekete Dália forgatásán azonban Josh Hartnett iránt ébredtek gyengédebb érzelmei, de kapcsolatuk ugyanolyan simán ért véget, amilyen hirtelen lángolt fel, így nem váltak sztárpárrá.


Valószínűleg abból is adódik, hogy egyetlen férfi mellett sem horgonyoz le hosszabb időre a gyönyörű színésznő, hogy saját bevallása szerint nem hisz a monogámiában. Bár állítólag minden kapcsolatában azon volt, hogy ez működjön, a kísérletek többnyire kudarccal végződtek.

A bájos hölgy bizony szereti a szexet, és ezt nem is rejti véka alá, azonban rendszeresen részt vesz AIDS vizsgálaton is, mert határozott életfelfogása szerint másokat veszélybe sodorni megbocsáthatatlan felelőtlenség.


Ezek után nem csoda, hogy Woody Allennel könnyedén megtalálták a közös hangot, és a modern szerelem szomorúan cinikus szószólója a 2005-ös Match Point óta több filmjének főszerepére is felkérte a buja szépséget. Annyi bizonyos, hogy kapcsolatuk több, mint szakmai együttműködés, és kölcsönös rokonszenv köti össze a két embert, mélyebb vonzalomról azonban állítólag nincsen szó.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Bár ember legyen a talpán Woody Allen, ha a sugárzó szépségű színésznőnek ellen tud állni!
Ezt is szeretjük