Olvasd

Edd

Friss cikkek

Sajttól roskadó húsvéti sós sütik

Megadjuk a módját a húsvéti vendégvárásnak: sajtos sós sütiket sütünk, de nem sima pogácsát vagy sajtos rudat: stanglit dupla sajttal, csigát fokhagymásan-sajtosan, mini kiflit libazsírosan, krumplisan, és persze sajtosan.

Nosalty

Reflektorfényben

„A jó húsvéti sonka lutri, muszáj megtapogatni" – Lajos Marival beszélgettünk

36 szakácskönyv, összesen többmilliós példányszámban, hét nyelven. Kezdő háziasszonyok ezrei, akik az ő receptjei alapján tanultak meg főzni, és százezrek, akik miatta nagyobb kísérletezőkedvvel fordultak a konyha felé. Lajos Mari és második férje, Hemző Károly „kilencvenkilences” receptkönyvsorozata a magyar háztartások jelentős részében szériatartozék, és háziasszonyok tömegei őrzik lefűzve Lajos Mari a Nők Lapjában megjelent receptjeit is.

Húsvéti sonkát, de honnan? 6 beszerzőhely a legjobb húsvéti sonkákkal

Bár a mindennapokban ez nem mindig megvalósítható, egyre többen csinálunk presztízskérdést abból, hogy legalább az ünnepnapokon kerüljön minőségi étel az asztalra. A húsvéti sonka pont ilyen: a gyorspácolt sonkákat adalékanyagokkal készítik nagyüzemi körülmények között, és igazából mindegyiknek ugyanolyan íze van. Mi most hat olyan beszerzőhelyet mutatunk nektek, ahol igazi magyar termelői finomságokat tudtok beszerezni, hogy a húsvéti sonka valóban az ünnepi asztal királya legyen!

További cikkek