18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

3 ellenállhatatlan, kapcsolatromboló kísértés

A férfi szerint

Nehéz a férfiak sorsa. Mert a női bokák villannak, az ellenállás pedig vagy sikerül, vagy nem.

Ne általánosítsunk, nem fröccsöntött kínai termék a férfi. Vannak fazonok, komolyan, nem lódítok, vannak igenis, akik mindenféle kísértésnek ellen tudnak állni. Léteznek kandúrok, akik bármilyen furmányos, patás ördög suttogta kis finomságra azt tudják mondani, hogy „nem biza”.

Okosabb, ha úgy tesszük fel a kérdést: mi az, ami csalfa gondolatokra készteti a kant? Mi csepegteti tele a vágyakozás keserédes mézével a melle-tájékát? Mefisztó jegyzettömbbel a kezében áll, és fülel.

Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának

Merthát naná, hogy az a kútfője a mindenféle csalárd ideáknak. Ellenben, mint azt jól tudjuk, a tisztességes korsó addig jár csak a kútra, amíg be nem törik – jelen esetben jelentsen a betörés mindenféle házasságot, párkapcsolati egybenövést, összepolcolásos kellemességet. A pasi, ha tisztességes, hátad mögött nem kezd más asszonnyal nótázni. Aztán pont.
Gondolatai, ösztönei persze a zsigerelés után is vannak. Tavasszal. Ősszel, meg nyáron is. Télen persze ritkább a melltartó nélküli világ, az egy szál panyókára vetkezett asszonyi bimbódzás – épp ezért olyan kellemes a télikabát alól időnként kivillanó bokák és hófehér combok látványa!

Birkózzunk, majd hagyom magam

A férfi egészen más gépezet, szelleme néhanapján önkéntelenül a kötöttségek ellen ágál. A férfiak furvást azt „nézik, kit lehet megdugni, sohasem fogják megunni” – mint ahogy azt a világhíres Kiscsillag zenekar az Állnak a férfiak című nótájában olyan helyesen megállapítja.

Igen nehéz bizonyos dolgoknak ellenállni. Néha majdhogynem lehetetlen. Asszonyok, becsüljétek a férfit az állhatatosságáért!

Birkózzatok, majd hagyom magam

Két fiatal lányka összebújva nyalja-falja egymást, időnként pedig csábos pislantásokkal sózzák be a jelenlévő, bizonnyal masszívan malmozó férfiút. A lányok viseljenek lehetőleg harisnyakötőt.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Régi szerelem, már talán nevesincs vonzalom hálója vetül megen’, esetleg nyári táborban, Balaton-parton, fesztiválon. A régi szerelem bájos, üde, illata, mint az epres nyalókáé. A régi szerelem hajlik – felénk persze, hogy szakadna rá a búbánat. Miért most? Miért csak most, kérdezzük mi? És mint a vaspor a mágnestől, úgy menekülnénk ám!

Mercutio:

„No nézd, a Mab királyné járt tenálad,
A tündérek bábája, oly parányi
Alakban jön, mint városi szenátor
Mutatóujján a gyűrűs agátkő.
Aprócska, kis könnyű fogatba hajt át
Az emberek orrán, mikor alusznak.
A kerekek küllője nyurga pókláb,
A hintó födele egy szöcskeszárny,
A hámja finom pókháló-fonál,
Gyeplője a hold lucskos sugara.”

Azért férfinak lenni sem könnyű ám.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük