Kapucni volt a sztáron, melltartó nem

Szexi fotók - Furcsa ruha, de Mel B-nek van mit megmutatnia...

Nem véletlenül bízta Melanie Brown-ra az egyik legnépszerűbb fehérneműs cég kollekciójának bemutatását - Az ex Spice Girl büszke figyelemreméltó idomaira, melyeket most nem mindennapi módon mutatott meg.

Mel B nagyon szexi volt különös ruhájában! képgaléria

2008.10.16 11:15ma.hu

Valósággal ragyogott Melanie Brown a londoni Wembley Arenában, ahol az énekesnő az idei Music of Black Origin díjátadón vett részt.

Az egykori Spice Girl férjével, a zenei producer Stephen Belafontéval együtt jelent meg a rendezvényen, méghozzá egy olyan szexis ruhakölteményben, hogy bizony sok férfiszem rátapadt a csokibőrű énekesnőre...

Talán ha párja nem kísérte volna, alig győzte volna leszerelni a túlbuzgó fiatalembereket...

Mel B különös, vakítóan fehér ruhája felül kapucniban végződött, a dekoltázsát azonban jócskán szabadon hagyta.

Kissé futurisztikus, de igen erotikus látvány volt, s hozzá az énekesnő göndör tincseit csigákba csavarták a feje búbján.

Mindenesetre kevesen gondolnák a dögös, 33 éves sztárról - aki mostanság modellként is sikeres az Ultimo Lingerie-nél -, hogy már két kislánnyal büszkélkedhet!

Phoenix Chi
egykori táncos kedvesétől született, míg a kisebb, Angel Iris a színész Eddie Murphy gyermeke, akivel Melanie-nak sajnos igencsak meg kellett küzdenie, hogy pár hónapos románcuk után elismerje az apaságot...

Mel B mindkét terhessége után gyorsan visszanyerte szemrevaló alakját, igaz, sokat harcolt érte. Többek között lékúrával fogyott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.