Mivel a beszéd kulcsfontosságú egy szexuális kapcsolatban, a Boffins cég áthidalta a nők és vibrátorjaik közötti kommunikációs szakadékot: hangvezérelt játékszert fejlesztett ki. A forgalmazó szerint a szerkentyű ellenállhatatlan tulajdonsága a parancsok azonnali teljesítése mellett az, hogy nem kérdez vissza, csak melózik.

A Boffins cég úgy gondolta, itt az ideje, hogy olyan játékszernek, ami még kevesebb energiát követel a felhasználójától, és bár veszi, amit mondanak neki, nem beszél vissza feleslegesen - éppen ezért piacra dobták a hangvezérelt vibrátort. Ez a szexjáték a hölgyek kizárólagos örömére szolgál: az utasítások beprogramozása után reagál a parancsokra, ha kell keményebbé válik, de igény szerint mélyebbre hatol, vagy akár gyorsabban, lassabban mozog.

"Nincsen egészségesebb kapcsolat, mint egy nő és a vibrátora között"

Monique Carty, az angliai forgalmazó ( onjoy.com ) szóvivője szerint a játékszer áttörést jelent a szexpiacon és hatalmas sikert aratott már most a nők körében. A kommunikáció ugyanis kulcsfontosságú az egészséges kapcsolat szempontjából, és hát ugye nincsen egészségesebb kapcsolat, mint egy nő és a vibrátora között. Szakértők szerint ugyanis a nők 15 százaléka még soha nem élt át orgazmust a párjával, és bár ez a szerkentyű nem garancia a sikerre, legalább nem talál kifogásokat, hogy nem bírja tovább, mert elfáradt. Isten hozott a 21. században!