Molnár Anikó komoly, felelősségteljes földanyaként, Hajdú-Sarka Kata a Xanadu egyik görkorcsolyás szereplőjeként jelent meg a nyilvánosság előtt. Ivan a kertésznadrág után áttetsző, barna pulóverben látható, Szekeres Nóra pedig klasszikus. Heti Trend összeállításunkban ezen a héten ismét hazai celebek szerepelnek. Szavazzanak!

A múlt héten még nem indultak be a hazai celebesemények oly mértékben, hogy egyik-másik starletünket ki tudjuk emelni a Heti Trend összeállításunk számára. A legutóbb Mischa Barton bizonyult az önök szavazatai alapján a legszebbnek a kockás kabátkákat és szürke office-szetteket felvonultató összeállításunkban, a második helyen Eva Longoria, a harmadik helyen a szúnyogtestét némiképp rejtegető Victoria Beckham végzett. Ezen a héten azonban az Aréna Pláza őszi-téli divatbemutatójának hála újra láthattuk régi nagy antihőseinket, és feltörekvő celebritásainkat. Látványuk mellett abban a kizárólagos történetben is részesülhettünk, amelyik szerint Lakatos Márk nehezen feldolgozhatónak titulált csizmáját az elmúlt hetekben az Oscar-díjas Pedro Almodovar nemcsak, hogy fel tudta dolgozni, de meg is dicsérte.

Kiszel Tünde a Magyar Népmesékből

Mivel összeállításunk megnevezésében szerepel a trend szó, kénytelenek vagyunk tartani magunkat hozzá, és bizonyítottan trendérzékenynek lenni. Manapság már a humoristák körében sem divat viccé alakítani Kiszel Tündét, sőt, a szóviccblogban is említésre méltó esztergomi Dumakanyar - stand up commedy fesztiválon sem illendő már humoreszkbe foglalni ennek a remek nőnek a nevét, aki a magyar bulvárközélet szórakoztatásába vetett rendületlen hittel jelenik meg a hazai médiaeseményeken. Úgy érezzük, kötelességünk kommentár nélkül hagyni Kiszel Tünde szűk ruházatát, a királynői gazdagságot jelképező, súlyos nyakláncát, szavannaszőke vendéghaját. A szettről szóljanak inkább a szavazatok.

Szekeres Nóra nem az ősz színeit viseli

Rendszerint Szekeres Nóra műsorvezető szokta megnyerni azokat a heti trend versenyeket, amelyekben szerepel, sőt a legszebb lábú celebnő címét is birtokolja. Olvasóink olyan esetekben is képesek kiválasztani a legjobban között, ha teljes alakban nem, csak bizonyos testrészeivel képviseli magát az összeállításban. Bánni ugyan nem fogjuk, ha ezen a tőzsdén nem mozognak gyorsan az árfolyamok. Szekeres Nóra világoskék, parasztfazonú selyemingben jelent meg a divatbemutatón, ahol egyébként a bemutatott modellek is színesek voltak. Az ehhez hasonló szabású felsőrészekról az a hír járja, hogy táplálkozási zavaros nőkön mutatnak jól, íme egy jó ellenpélda.

Ivan levette a kertésznadrágot

Mint tudjuk, Ivan énekes és kertész. Sűrű fellépései közepette a nyár utolsó napjait arra szánta, hogy Medveczky Ilona kertjét rendbehozza a művésznő segítségével. Közösen gondozták és jól tartották a lugast, még a medence vizét is alaposan meglocsolták. Ivan immár felkészült az őszre. Mint azt a tavaszi trendriportjainkban említettük, a sejtelmes, áttetsző blúzok a divatosak, ezt a két jelzőt az énekes az őszi szettjére adaptálta. Barnás, áttetsző felsőrészét antracitszürke, koptatott farmerrel egészítette ki. Ugyanezt az univerzális összeállítást láthattuk volna az Ez a Divat magazin 1991-es szerkesztőségi buliján, ha ott is riportoztunk volna.

Molnár Anikó a földanya

Nagy Ő Anikó az egyetlen ebben az összeállításban, aki nem az Aréna Pláza divatbemutatóján jelent meg, amikor ez a fotó készült róla, hanem az Esti Frizbi vendégeként pózolt a stúdió ismert téglaborítása mellett. Molnár Anikó az ezüstös csillogású fehérszőke haját rozsdabarna cipővel, a föld színeivel egészítette ki ruházatán. Harangujjú szürkésbarna pulóvere asszonyos idomait sejteti, és jóval szolidabb képet sugároz Molnár Anikóról, mint amilyet a vetkőzős táncairól szóló médiaszereplései, vagy az időnként ismételt mellnagyobbításáról szóló írásos és képi emlékek. Ez is egy új, őszi emlék lesz, amelyben Molnár Anikó földanyaként tűnik fel.

Hajdú-Sarka Katalin a Xanaduból

A Xanadu című film nem túl emlékezetes, ha a szerzői filmeket vesszük alapul, de ha a színekről szóló tanulmányokat, akkor már sokkal inkább. Hajdú Péterné a Frizbi forgatása után a félhomályban is csillogott a maga módján. Mélyen dekoltált, lila selyemblúzában a médiaszemélyek új generációjának starletje sokkal kevésbé tűnik várandósnak, mint például a fönti képen látható Molnár Anikó. Helyszíni tudósítónk jelentette azt a képen nem látható részletet is, hogy Hajdú-Sarka Kata terhesnadrágot viselt a blúz alatt, és összességében visszafogott, kellemes látványt nyújtott. Azt sajnáljuk csak, hogy lila csizmája nem görkorcsolya.