Sztárok

Fruzsi első szerelme miatt szomorkodik

Különösen magáénak érzi legújabb videoklipjét Kovácsovics Fruzsina. Egyes jeleneteket otthona, Maglód határában, a szabadban forgatták, a klip statisztái pedig Fruzsi legközelebbi hozzátartozói.

A forgatás két napja alatt végig vele volt szerelme, Ben is, aki segített az énekesnőnek ráhangolódni a szerelmes jelenetekre. Szerelmes, de egyben misztikus hangulatot áraszt Kovácsovics Fruzsina legújabb klipje, mely a Sosevolt nyár című dalhoz készült. Zenéjét Jamie Winchester szerezte, aki a klipben is szerepel, a szöveget pedig Császár Előd írta.

– A klip története szerint egy kávézóban ülök, és az első szerelmemre emlékszem vissza – mesélte Fruzsi. – Nézem a pályaudvaron elhaladó embereket, és mindegyikükről eszembe jut egy emlékkép. Jamie amolyan őrangyalként tűnik fel a jelenetekben. Végül lassan elindulok a vonatomhoz, elbúcsúzom az őrangyalomtól, és elindulok egyedül az életem útján.

Több okból is különösen közel érzi magához ezt a klipet az énekesnő. A statiszták között ugyanis megjelent az összes testvére és a legjobb barátai is, a visszaemlékezős-szerelmes jeleneteket pedig otthona, Maglód határában forgatták. Ráadásul a klip alapötlete is Fruzsitól származott, így a rendező, Mészáros Kati a legapróbb részletekbe is beleszólást engedett neki.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top