Sztárok

Tünde kikelt magából

Kiszel Tündét hónapokkal ezelőtt vérig sértette Nagy Sándor, az MTV műsorvezetője. Élő műsorban "bulvárpintynek" nevezte, majd egy zacskó aprópénzzel fizette ki a vendégét.

Tünde revansot vett a műsorvezetőn, és mindezt a kamerák kereszttüzében. Joshi Bharat békülni hívta a két tévést, ám komoly perpatvar alakult ki a stúdióban. Kiszel Tünde már az ügyvédjén keresztül is többször felszólította Sándort, hogy a nyilvánosság előtt kérjen tőle bocsánatot, ám erre eddig nem került sor.

A TV2 stúdiójában aztán elszabadultak az indulatok. Tünde „söpredéknek” titulálta a zenei csatorna műsorvezetőjét, minősíthetetlennek és tiszteletlennek tartotta a viselkedését, végül többször arcon dobta tízforintos érmékkel. Joshi Bharat döbbenten figyelte e történéseket, de nem tudott közbelépni. Tünde felpattant a székéről, kiviharzott a stúdióból, és újabb érmékkel vette célba Sándort, akinek a homlokán percekig látszottak a találatok nyomai.

 

Nagy Sándor műbalhénak tartja az egészet, szerinte Kiszel ezt a jelenetet is csak azért rendezte, hogy még többet írjanak róla a lapok. Készséggel áll a pereskedés elé, hiszen úgy érzi, semmi olyasmit nem tett, ami büntethető lenne.

Az más kérdés, hogy aprópénzzel arcon dobni valakit úgy, hogy emiatt akár az ember látása is megsérülhet, vajon nem perelhető-e.

Tünde és Sándor csatája igazán csak most kezdődik. A temperamentumos hölgy nem hagyja annyiban, és hallunk még kettejükről.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top