Az egykori szörfbajnok állítja, az elmúlt 8 évben magától kicserélődtek a hormonjai, bár tulajdonképp ő is mindig úgy érezte, hogy férfiteste női lelket rejt. "A természet akarta így" - véli az 59 éves férfi, aki most nemi átalakító műtétre gyűjt, és Marilyn Monroe-ra szeretne hasonlítani.

Peter Drouyn, az 1970-es évek híres ausztrál szörfbajnoka azt állítja, magától változik nővé, és most nemi átalakító műtétre gyűjt. A mára visszavonult egykori szörfös a hullámokkal ma már leginkább csak a hajában találkozik, de azért még mindig számtalan különbség van példaképe, Marilyn Monroe és a jelenlegi fizikai valója közt.

Hormonterápia és gyógyszer nélkül

Az 59 éves volt szörfös állítja, hogy ő semmiféle hormonkezelést nem vett igénybe, ennek ellenére az ő szervezetéből valami isteni csoda folytán eltűntek a férfihormonok. Sőt, nem csak eltűntek, de a helyére női hormonok kerültek az elmúlt 8 év alatt. "Ez teljesen természetes úton történt, nem vettem részt hormonterápián és gyógyszert sem szedtem" - nyilatkozta az ex-szörfös az angol Metro magazinnak.

Jóképű pasiból csúnya nővé változott

Drouyn szerint az, hogy a férfi hormonok "elszivárogtak a szervezetéből és azok helyére női hormonok kerültek", egy különös jelenség, ami egy adott cél érdekében történt. Az isteni beavatkozással nővé alakuló sportoló azt állítja, ő egyébként is mindig úgy érezte, hogy igazából egy férfitestbe született nő, valamint, hogy valójában több nőiség van benne a szimpla túlérzékenységnél. Azért tegyük hozzá: az ex-szörfös különös áldása nagyon hajaz arra a két héttel ezelőtti sztorira, amiben egy maniliai nő mellékvese-rendellenessége miatt épp természetes úton változik férfivá.

Színész(nő)

A jelenleg Westerly nevet használó, csúnya nővé sminkelt egykor jóképű férfi példaképe Marilyn Monre. Hozzá hasonlóra próbálja alakítani magát, de ezt egyelőre csak messziről, ellenfényben lehetne neki elhinni, mert a fotók tanúsága szerint a sminkelés még nem igazán tartozik az erősségei közé. Az ex-szörfös az igazi megoldást a nemi szervi átalakító műtétben látja, és abban bízik, hogy az operáció segítségével majd "emberként születhet újra". Jelenlegi célja, hogy előteremtse az összeget a műtétre, ehhez pedig színészként - esetleg színésznőként - szeretne befutni. A szörfös karrierjéről szóló Oceans című dokumentumfilmben végül is már meggyőzően alakította önmagát.